shaduri diverse

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 21 Sep 2004, 23:48

poate au un contract de exclusivitate pentru RO cu un anume VPJ...

oricum, experienta naspa. pacat!

mai vrei sa incerci niste site-uri de online shopping? mai sunt si altele serioase, chiar daca nu la fel de populare precum Cabelas sau Bass Pro.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 22 Sep 2004, 00:59

din ce mi-a explicat mie VPJ, el verifica stocurile pe baza comenzilor de la noi si dupa asta trimite pe cineva (loco, un tov) sa le plateasca, ambaleze si pune pe posta americana, crestineste!
Deci nu cred ca este vreo exclusivitate. Ca sa plocheze BassPro piata pt domnul, ar trebui sa aiba un dever... cel putin cat Aquamania.
Ma minte el, va mint si eu!

Dar eu nu prea am incredere in sist de comanda pe internet+credit card!
Prefer prin interpusi!
Oricum Dane, am intrebat ce se intampla cu mulinetele mele si mi-a spus ca au plecat (vroiam sa suplimentez comanda cu niste jerk-uri).
Daca facem comanda noua, cred ca ajung intr-o luna.
Oricum, as astepta sa vad cum decurg lucrurile cu prima comanda si dupa aia mai vedem...

In situatia in care vreti sa sariti persoana in cauza (eu unul nu vad inca de ce, pt ca adaosul pt transport mi s-a parut super-rezon, dar inca nu mi s-a cerut nota de plata :?, de fapt, daca adaosul ramane asa cum mi-a spus, sunt aproape convins ca omul nu practica adaos la treaba asta, ci, pe de o parte inghesoaie marfurile in coletele pe langa gageturile lui, iar pe de alta parte obtine pt el discounturi mai mari, beneficii pe care nimeni care comanda 2 mulinte si un bat pe an nu le-ar avea), cred ca am putea lua legatura cu cineva de pe tackletour si sa il rugam sa fie "ambasadorul" nostru pe langa basspro. Incepem cu o comanda mai mica, de la mai multi tov, asa incat sa nu riscam o teapa prea usturatoare. Cred ca ar merge! Ar fi ok si pt el, pt ca (banuiesc) facand cumparaturi asa de mari, cred ca ar obtine un discount klumea pt el.

Ce ziceti?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 22 Sep 2004, 09:13

deci cabelas mi-a acceptat orderul si mi l-a trimis, cu 20 % taxe postale la valoarea coletului
ceea ce e rezonabil
prefer sa fiu independent si sa-mi comand ce vreau eu cand vreau eu, daca se poate
daca nu se poate, o sa platesc la altii sa-mi aduca cum am facut si pana acuma
referitor la basspro, m-a enervat tare dezorganizarea si dezinteresul pt. clientul din Romania
sunt sigur ca pt. alte tari nu procedeaza la fel

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 26 Oct 2004, 06:19

Baieti,mi-am cumparat ieri cateva shad-uri(desi inca nu am luat nimic la ele :D ) si acasa am fost placut surprins ca unul dintre ele,alb,la intuneric era fosforescent.Ce spuneti,are vreun efect asupra pestilor sau doar asupra mea? :lol: Teoretic,eu zic ca devine vizibil la apa adanca,sper sa-l vada si salaii(care este).
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 26 Oct 2004, 06:21

Inca ceva:Shad-uri STORM WILDEYE,sunt bune?Cel putin arata super.Imi cumpar si din alea.Am vazut ca sunt parca uleioase in punga.De ce oare,doar n-o fi atractant... :roll:

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 26 Oct 2004, 12:06

Michael,

Alea fosforescente cred ca sunt mai mult pentru pescuit de noapte (in tari civilizate bineinteles :lol: ) , am vazut si eu unele de la Trabucco subtiri si mai lunguiete dar nu le-am incercat. Am vazut si voblere de genul asta, un producator din state ( unele care aratau firetiger doar la intuneric fiindca aveau doar niste dungi fosforescente si ochii care la lumina nu erau vizibile ), frumoase, dar nu stiu cat de eficiente..

rica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rica » 27 Oct 2004, 11:31

Michael: folosesc shaduri lestate Storm pentru stiuca , sunt bestiale.
Am observat din prima ca sunt uleioase, m-am uitat pe cabelas si scrie ca-s impregnate cu biosalt.
Eu cumpar din Pitesti , cele de 10cm se gasesc la 35.000 lei, asta inseamna dublu fata de pretul de la cabelas. Tinand cont de faptul ca sunt impregnate, au folie holografica in interior, sunt lestate (sunt destul de grele, 20g ) si au carlig bun cred ca merita banii.
Preferatul meu este 447 Shiner Chartreuse/Silver.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 27 Oct 2004, 11:46

michael,

shaduri fosforescente am si eu, vreo 20-30, de salau, in mai multe culori.
nu sunt storm, sunt o marca italieneasca, le-am luat acum vreo 6 luni.
niciunul dintre ele nu a starnit vreodata un atac macar si le-am tot dat ture prin apa, le-am tunat sa bata altfel & so on. nada.

acum vreo doi ani imi luasem si niste capete de jig fosforescente, cu alea am prins ceva bibani, dar ziua si nu mai bine decat prindeam cu capetele normale nevopsite.

avand in vedere cele doua experiente, tind sa cred ca nalucile fosforescente prind mai degraba pescarii.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 27 Oct 2004, 12:43

Cred ca ai dreptate Eugen :lol: Oricum,asta fosforescent,nu e STORM,ci MT.Dintre STORM-uri,cele mai naturale mi s-au parut WILDEYE.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 27 Oct 2004, 13:27

nu stiu daca am sau nu dreptate, dar asta cred. tot asa, nu am prins niciodata pe voblere verde fluo desi am incercat, dar asta nu insemna ca pentru altii nu prinde foarte bine culoarea asta.

despre wildeye, habar n-am. nu folosesc shaduri storm.

Scrie răspuns