Oare nenea ala de rupe Budeasa in doua , ce scoate record dupa record la stiuca(imi scapa numele) nu a luat cateva din ele cu shad re 20-25cm?...
Iat restul la Rapala Magnum de 18 sau nustiucati cm?!... de zicea cineva pe forum ca atunci cand iese nenea la pescuit, fug pestii din zina de frica noului"rapitor" aparut din senin, ce are in nocde pectorale, triple3/0 pt pescuit marin...
Asa ca de ce nu?
shad de 15-20 cm ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
salut!
eu unul nu am prins salau la twister/vobler mai mare de 11cm. si nici nu am incredere, iar cand ti-ai pierdut increderea in momeaua ta, poti sa pleci acasa. asa ca fac si eu ce fac multi dintre noi...incep cu 6-7cm...daca pestele este in forma si trage, incep testele. de regula revin la primul cauciuc ... uneori dau cu cate un twister care a imprumutat culori de la alt twister...si daca il pierd, incep sa cred ca tragea numai la nuanta aia...cu un pic de negru pe=o parte...si alte ganduri negre...
eu unul nu am prins salau la twister/vobler mai mare de 11cm. si nici nu am incredere, iar cand ti-ai pierdut increderea in momeaua ta, poti sa pleci acasa. asa ca fac si eu ce fac multi dintre noi...incep cu 6-7cm...daca pestele este in forma si trage, incep testele. de regula revin la primul cauciuc ... uneori dau cu cate un twister care a imprumutat culori de la alt twister...si daca il pierd, incep sa cred ca tragea numai la nuanta aia...cu un pic de negru pe=o parte...si alte ganduri negre...

nu dE mulT mi-am cumparat ceva combinatie intre shad si grub , adica un shad cu codita de grub asa la 15 cEnti.
Mie - mi inspira incredere , nu vad de ce nu ar produce pofta si la salai .
Todi , sunt de parere daca chiar de e shadul de dimensiuni xxl , daca bagi jig greu tot poti sa il ti la fund indiferent de curent . Sau chiar adaugarea unui plumb deasupra jigului tot in functie de viteza apei .
Mie - mi inspira incredere , nu vad de ce nu ar produce pofta si la salai .
Todi , sunt de parere daca chiar de e shadul de dimensiuni xxl , daca bagi jig greu tot poti sa il ti la fund indiferent de curent . Sau chiar adaugarea unui plumb deasupra jigului tot in functie de viteza apei .
Trebuie sa recunosc pentru legio 1083 ca eu pescuiesc la stiuca pe Budeasa cu naluci mari ,unele chiar foarte mari,dar te rog legio sa accesezi subiectul legenda de Budeasa.Stiuca din foto(11 kg)extrasa din apa de mine cu mana a fost capturata la un shad de max.8cm si cu un jig foarte mic.Autorul este antrenorul de tenis al baiatului meu partenerul meu de pescuit.Eu nu am vazut cand a schimbat naluca ,pentru ca nu-l lasam sa foloseasca la adincimea aceea asemenea naluca.Oricum a tremurat destul.
D-le Dinuta:daca nu sunt prea indiscret,in afara de shad-uri ce naluci mai folositi?Care este naluca cu care ati luat mai des stiuca,in care aveti cea mai mare incredere la stiuca?
Multumesc si ma scuzati daca am fost prea indiscret...
Multumesc si ma scuzati daca am fost prea indiscret...
Michael va recomanda Regulamentul forumului