Shad cu jig incorporat (?)

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 26 Aug 2004, 10:52

NU. Un pachet contine 2 capete si 4 corpuri (in idee ca plasticele se mai distrug. Vezi post-ul cu Storm-urile sfisiate de dintii stiucilor). Poti cumpara si numai corpurile, sau numai capetele, sau orice combinatie intre ele, dar cel mai avantajos finanaciar sint pachetele.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 26 Aug 2004, 10:57

Ma refeream la faptul ca nu au inglobat jigul in twister. Sunt separate in cadrul aceluiasi set

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 26 Aug 2004, 11:04

Vad ca exista mari nedumeriri cu shadurile Storm. Cum aveam doua pachete in masina am facut repede niste poze si le-am pus la adresa :

http://carnavenir.free.fr/storm/

Cele de 10 cm au 25 gr. Cele de 15 au 57 gr. Sunt unele mai mici de 15 gr si altele de 46gr si cam 13 cm.
Eu cu "bombe" din astea dau. Am prins si strapazani cu cel de 15 cm/57gr.
Cirligele sunt foarte rezistente. De exemplu cu cel de 10 cm care este cel mai mic pe care-l utilizez am prins mai multi somni peste 1m50. Cel mai mare :1m88. Cirligul n-a miscat. Insa dupa doua capturi le arunc caci nu mai au coada, de obicei.
Scuzati pentru calitatea mediocra a pozelor, dar sunt facute la repezeala.

Mandy
junior
junior

Mesaj de Mandy » 26 Aug 2004, 11:06

Wave:
In catalogul bass-pro nu apar 2 tipuri de wildeye swim shad ci unul singur. ala l-am comandat. uite asta: http://www.basspro.com/servlet/catalog. ... get=browse

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 26 Aug 2004, 11:11

Stiu Mandy. principial ai dreptate, dar si astia "mari" mai "invalmasesc" lucrurile. La Cabela's sint doua categorii de Storm-uri. Pe site-ul Storm sint numai modelele din 2002. E usor sa te ratacesti in "jungla informationala".

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 26 Aug 2004, 13:23

Tovarasi, ieri, pe Siret, la Racaciuni, am avut trasatura de avat pe un Storm de 25 g SD (forma celor postate de Tudor). Singura trasatura de altfel. :(
Am spus deja ca am prins salau de la 0,5 kg in sus (nu prea mult!) cu asa ceva.
Deci eu zic ca sunt bune.
Si nici prea scumpe nu sunt (la Arrow - 120.000 3 buc, la Aquamania 6 buc - peste 300.000 lei, deci cam sar).

Ce m-a atras cel mai mult la ele (inafara de look, of course) este greutatea. Nu am gasit jiguri peste 20 g pe piata, desi m-am plimbat ceva prin magazine.
Aveti vreo sugestie? Size, matters!

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 26 Aug 2004, 13:40

Da am o sugestie! Data viitoare cind esti in Constanta, cumperi (sau aduci de acasa) cirligele, te duci la Pizza Hut, te intorci cu spatele la restaurant si vezi o strada ingusta (pe stinga, chiar in colt e agentia de turism Paralela 45). Mergi pe strada aia pret de 30 de metri si pe stinga se vede o curte mare. In fata curtii sta un nene cam "bronzat", care vinde plumbi si plute, pe o masuta. Ii dai cirligele, ii spui cit de grele vrei capetele, va intelegeti la bani, te intorci la Pizza Hut, maninci ceva, bei o bere, pierzi cam 2 ore si dupa aia te duci inapoi la nenea ala si-ti iei jigurile. Simplu, nu?

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 26 Aug 2004, 13:50

Tatic, ca de obicei! Bine W!

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 26 Aug 2004, 13:57

Si inca ceva, vin maine in C-ta. Sper sa aibe plumb destul!

O sa stau o saptamana, 85% in conditii de concediu!

Apropos de "tatici". Din nou, la Racaciuni, printre 20 de pescari, era un nene de prin partea locului (acelasi ca si data trecuta). Daca tot n-am prins peste, macar am facut conversatie.

Omuletul pescuia de peste 15 ani pe lacul respectiv. Nu era deranjat de cei cu plasele sau de ceilalti unditari. A prins mai mult decat toti ceilalti la un loc (inclusiv cei cu halau), cu o singura lanseta + porcusor. Tare omul.

Vorba lui "multi vad, putini cunosc".

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 26 Aug 2004, 13:58

Costica dragule, presupun ca daca faci un drum in Obor si vorbesti cu aia care vind plumbi acolo, te rezolvi "locco". Dar pierzi pizza si berea :lol:

Scrie răspuns