Shad cu jig incorporat (?)
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Wavedancer
- veteran
eu revin cu pasarica mea:
parerea mea: greutatea conteaza extrem de mult, la fel de mult ca si culoarea sau dimensiunea de exemplu
storm-urile sunt foarte grele, si nu sunt adaptate majoritatii apelor din Romania
nu poti schimba jig-ul, deci nu le poti adapta la conditiile de la fata locului
daca pescuiesti pe o apa salbatica, intr-un loc ai nevoie de 5-7 grame, in alt loc de 10-14 grame, samd
un jig de 25 grame nu ai ce sa faci cu el decat in dunare poate, in anumite conditii ( simti la mana la fata locului )
parerea mea: greutatea conteaza extrem de mult, la fel de mult ca si culoarea sau dimensiunea de exemplu
storm-urile sunt foarte grele, si nu sunt adaptate majoritatii apelor din Romania
nu poti schimba jig-ul, deci nu le poti adapta la conditiile de la fata locului
daca pescuiesti pe o apa salbatica, intr-un loc ai nevoie de 5-7 grame, in alt loc de 10-14 grame, samd
un jig de 25 grame nu ai ce sa faci cu el decat in dunare poate, in anumite conditii ( simti la mana la fata locului )
- Wavedancer
- veteran
- Wavedancer
- veteran
Da. Alea de 2" si 3" se fac si de 1/4 oz greutate.Vezi www.stormlures.com.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
-
- utilizator constant
Asta da idee!!!
Am incercat www.stormlures sa ma documentez dar se pare ca deocamdata nu functioneaza/nu intra.
Am incercat www.stormlures sa ma documentez dar se pare ca deocamdata nu functioneaza/nu intra.
- Wavedancer
- veteran
Cred ca "pacaleala" ti-ai tras-o singur. Exista doua modele de WildEye Swim Shad, unele pentru pescuitul in apa dulce si unele pentru pescuit marin (care normal ca sint mult mai grele, la aceeasi lungime). Cred ca tu ti-ai comandat d-alea pentru pescuit marin (ar trebui sa-ti dai seama daca este asa uitindu-te la cirlig. Daca e cadmiat sau are alta acoperire anti-coroziva, sigur este pentru pescuit marin).
- Wavedancer
- veteran
Pentru cei interesati (Dan, Eugen, etc.):
Ar trebui sa luati in considerare si Cabela's Living Eye Paddletails
Ar trebui sa luati in considerare si Cabela's Living Eye Paddletails