Sfaturi dotare echipamente rapitori

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 09 Sep 2010, 23:49

ReluOlaru scrie:Uite asta e cutia. Am vazut si la energo ceva similar.
Oricum tre sa-mi iau ceva in care sa le tin la mine, ca doar nu o sa stau pe loc sa am bagajele langa mine.

Imagine

Uploaded with ImageShack.us
sunt si cutii pentru linguri si voblere o gramada. trebuie doar sa fi atent la adancimea compartimentelor sa-ti intre ancora si sa se inchida si capacul. :wink:

informer
senior
senior

Mesaj de informer » 09 Sep 2010, 23:54

Acu` ca veni vorba, chiar is curios daca voi va tineti voblerele/lingurile in cutii speciale... ca daca ma gandesc sa pun fiecare vobler in compartimentu` lui, sa nu se frece de altu`, cre` ca as merge cu rucsacu` pe mal... :roll: . Io le tin in compartimente in care incap de la 3 la 10 (aprox.) si uzura nu-i deranjanta... voi?
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 10 Sep 2010, 00:11

am si cutia cu cele mai prizatoare in care se lafaie maxim 2 intr-un compartiment dar am si cutii in care am si 15 in compartiment. nici mie nu-mi convine sa fie cutiile mai grele ca nalucile. pestele nu vede toate zgarieturile si in plus daca le-ar vedea cred ca nu i-ar displace ci dimpotriva.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 10 Sep 2010, 00:11

voblerele le pastrez in cutiile originale cit mai mult timp posibil iar lingurile cite doua in compartiment (cele de firma)cu ancorele in directii opuse, cele facute de mine le pastrez la gramada cu protectii pe ancore sa nu se zgirie prea tare si sa trebuiasca sa fac altele noi prea curind. daca nu am suficiente protectii de plastic folosesc bucatele de virf de cocean de porumb sau de dop de pluta .

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 10 Sep 2010, 00:13

ps.la cat de tulburi au fost apele anul asta n-a vazut pestele nici naluca daramite zgarieturile :lol:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 10 Sep 2010, 00:17

scuze de offtopic

mai kingofbeasts tu ai ca prioritate SOMNUL ? pai de ce nu dormi la ora asta? io vorbesc ca sunt ,,somer" pina luni :lol:

informer
senior
senior

Mesaj de informer » 10 Sep 2010, 00:18

grey-wolf scrie:voblerele le pastrez in cutiile originale
Asta ar fi ideal pt ele da` problema-i ca la unele cum is Rapala cutia ocupa de 3 ori cat vobleru`, altele nu vin in cutii ci in plasticu` ala "mulat" peste ele s.a.m.d.... io-s in general f. grijuliu cu echipamentu` da` chiar voblerele le mai tzin si la gramada... iar pentru ancore, am pila la mine :D.
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 10 Sep 2010, 00:27

voblerele nu sunt ,,domeniul meu de competenta " deci nu am prea multe si nu ma deranjaza cit loc ocupa. cu tablele sunt grijuliu in exces. :lol: :lol: :lol: pila am si eu permanent dar cel mai des schimb ancora care nu imi convine.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 10 Sep 2010, 01:00

deoarece s-a deviat de ceva timp de la subiectul "mulinete", mi-am permis a edita subiectul topicului.
sper ca Relu sa nu se supere...
Michael va recomanda Regulamentul forumului

ReluOlaru
senior
senior

Mesaj de ReluOlaru » 10 Sep 2010, 05:42

Doamne fereste, dimpotriva. :wink:

Oricum, io tot n-am inteles cum tin la mine nalucile, cand ma plimb pe malul baltii, pe rau, etc ... :lol:

Scrie răspuns