Sfaturi dotare echipamente rapitori

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
ReluOlaru
senior
senior

Mesaj de ReluOlaru » 23 Oct 2010, 18:07

Azi am incercat ULF-ul. La cat sunt eu de incepator, mi s-a parut o jucarie superba ! :wink:
In legatura cu echipamentul, l-am cam rezolvat in mare parte. Am o geanta de brau pe care am luat-o l-a sugestia unui super baiat de la TF http://www.totalfishing.ro/borseta-kkar ... 10190.html care e geniala !
Azi am incercat o gramada de "naluci" dar n-am luat absolut nimic. Erau vreo 15 pescari in zona, si de la ora 8 la 13 n-a luat nimeni absolut nimic. Macar stiu ca principalul vinovat pentru insuccesul de azi s-ar putea sa nu fiu eu :lol:
Am folosit de la linguri pana la rotative mici, twistere, woblere, etc ... incercand cam tot ce aveam prin geanta. Am zis macar sa ma joc cu ele, sa le simt pe fiecare cat de cat, si cred ca am facut bine.
Una peste alta m-am simtit bine si sunt tare bucuros in primul rand de alegera facuta cu ULF-ul.
M-am gandit sa tin in masina cele 2 lansete si geanta, si ori de cate ori am ocazia ( chiar si numai 1-2 ore ) sa le "dau la apa" :wink:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 23 Oct 2010, 20:12

ReluOlaru scrie: In legatura cu echipamentul, l-am cam rezolvat in mare parte....
M-am gandit sa tin in masina cele 2 lansete si geanta, si ori de cate ori am ocazia ( chiar si numai 1-2 ore ) sa le "dau la apa" :wink:
Felicitari !...pentru arsenal.
...vrei sa devi un nou practicant de "street fishing" ?
...am inteles ca e in trend acest nou curent , cu toate ca unii il practica de multa vreme... :lol:
...nu cred ca este indicat sa pastrezi sculele in masina

ReluOlaru
senior
senior

Mesaj de ReluOlaru » 23 Oct 2010, 20:20

Pai sculele mele sunt doar 2 tuburi cu ULF-ul si cealalta de 7-21 gr. + geanta.
Iti dai seama ca nu ma vad dand pe Dambovita :lol: ... dar un Pantelimon ceva, poate.
Ideea e ca mi-a placut tare mult azi :wink:

ReluOlaru
senior
senior

Mesaj de ReluOlaru » 15 Dec 2010, 13:31

Timpul a trecut, am mai iesit da cateva ori, si mi-am mai completat trusa cu cate ceva. Am luat pentru Cormoranul UL un Technium 1000, si pentru cealalta ar trebui sa soseasca vineri un Stradic de 2500. Mi-am mai luat cateva woblere, gume, si tot felul de naluci, sa am ce pierde la primavara :lol:
Mi-am mai comandat in state o geanta ( am avut ocazia cu un amic care a plecat pentru cateva zile peste garla ) adica asta http://www.tackledirect.com/wfo-trek-pa ... e-bag.html
Si ce-i mai important, e faptul ca in cele cateva iesiri mi-am dat seama ca-mi place tare mult spiningul. Ma gandesc foarte serios sa ma las oarecum de crap, in sensul ca voi abandona vestitele balti de "competitie", si voi cauta balti mai "umane", unde sa ma distrez pur si simplu in perioadele cand nu prea ai ce face cu spinul "la ses".
Nu mi-e rusine sa spun ca habar n-am in momentul asta ce pot face spiningarii vara. Dar banui ca nu mare lucru ... Sau gresesc ? :oops:

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 15 Dec 2010, 14:44

gresit! :twisted: poti face vara ce faci si in restul anului. Eu de exemplu am prins mai bine asta vara la 35-40 grade decat am prins "in sezon". Rapiciosii se hranesc tot timpul anului :D crapii numai in anumite zile.

ReluOlaru
senior
senior

Mesaj de ReluOlaru » 15 Dec 2010, 14:59

E clar, sunt paralel rau cu spiningul ..... :cry:

Mi-am comandat azi o carte, spining, odiseea pescarului digital, de Malin Musatescu :oops:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 15 Dec 2010, 16:06

ReluOlaru scrie:Mi-am comandat azi o carte, spining, odiseea pescarului digital, de Malin Musatescu :oops:

:lol: pescaru degetel... daca vrei iti mai dau eu una cadou V. Tarus - Pescuit in apele colinare si de ses. ce zici? sti ca te iubesc :lol:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 15 Dec 2010, 16:08

Relu,
eu cred ca iti e mai de folos cartea care vrea sa ti-o dea Ionut :wink:
Le-am avut pe amandoua.
Numa' bine.

ReluOlaru
senior
senior

Mesaj de ReluOlaru » 15 Dec 2010, 21:29