sfat pt utilizarea carbonului lichid spray
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
sfat pt utilizarea carbonului lichid spray
A folosit cineva spray cu carbon lichid? doresc sa repar o lanseta si vreau sa stiu daca prin pulverizare pot obtine un strat de carbon de aproximativ 1-2 mm grosime. presupun ca e mai bun decat un strat de epoxy plus ca e mult mai rezistent...
multumesc
multumesc
Re: sfat pt utilizarea carbonului lichid spray
Carbon lichid
Vezi ma ca era o emisiune pe Discovery ,despre cum se fac lucrurile , printre care si sculele de pescuit, bete , fara sa ma uit la program , nu prea imi imaginez cum arfi carbonu lichid in spray !

Vezi ma ca era o emisiune pe Discovery ,despre cum se fac lucrurile , printre care si sculele de pescuit, bete , fara sa ma uit la program , nu prea imi imaginez cum arfi carbonu lichid in spray !
carbon lichid ?? si eu sunt foarte curios sa vad chestia asta
nu e cumva doar adezivul pt fibre ?
Oblete ai ceva poze, descriere la produs ?

nu e cumva doar adezivul pt fibre ?
Oblete ai ceva poze, descriere la produs ?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
- semlecangheorghe
- veteran
Am auzit si eu ca ar fi existand ceva spray cu care se pot ''incarca'' spigoturile ori mufele uzate.Nu am folosit.Daca ar fi sa incarc as smirgheli un tronson de carbon,as aduna ''rezultatul ''si l-as ingloba intre-o rasina epoxidica.Apoi,pe lanseta in rotisor l-as aplica cu pensula.Dupa aia trebuie ''convins'' din smirghel fin sa ia forma care trebuie..munca de chinez..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Intrebati pe vampyru...mie mi-a reparat o lanseta cu asa ceva 

-
- veteran
Exista la Maver un spray cu aspect de carbon ( zic ei ca ar fi carbon dar eu am serioase indoieli) pe care l-am folosit sa finisez lanseta in urma unor interventii ( reparatii). Foarte bun pentru asa ceva sau in cazul " incarcarii" spigotului care bate in mufa. Dar cam atat, nu se preteaza pentru o incarcare grosiera de 1 - 2 mm.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

Se foloseste la rectificarea mufarilor uzate.
-
- veteran
Aici gasiti de la maver si se foloseste pentru "repararea" imbinarilor la rubesiene.
https://www.google.ie/search?q=maver+ca ... BTLIvMA%3D
https://www.google.ie/search?q=maver+ca ... BTLIvMA%3D
ce sfat imi dati:am un bat rupt de la spigot spre partea de la varf,merge sprayul acesta ?
Ca sa repari o ruptura si mai ales intr-un punct sensibil (sub sau deasupra spigot) doar cu sprayul respectiv, sigur nu...