sfat pt utilizarea carbonului lichid spray
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: sfat pt utilizarea carbonului lichid spray
nu e un bat de bani multi sa zic asa..dar ma gandeam sa-l fac util+ca nu am aruncat de 2 x cu el..
si cam de ce mai am nevoie pt a-l face ok ?
si cam de ce mai am nevoie pt a-l face ok ?
- vampyru_a1
- veteran
draqdevil scrie:Intrebati pe vampyru...mie mi-a reparat o lanseta cu asa ceva

Drace cu tesatura de carbon si rasini ti-am facut tie, nu cu carbon lichid
lume , lume.. ma bucur ca a luat cineva in serios si topicul meu
Maver produce un spray Carbon Graphit lichid care se pulverizeaza ( e un spray mai exact ) care e folosit de cele mai multe ori pt rubeziene, undite sau pt imbinare la spigot.
eu am o lanseta care a suferit un accident, dar am gasit un varf plin foarte bun care are aceiasi conicitate cu lanseta, l-am testat, am tensionat lanseta in draci si face bata cu brio.. decat sa stea lanseta pe mal mai bine o repar si o pot folosi cand mai am eu chef.
varful il voi trece prin partea inferioara a tronsonului de varf si va functiona pe acelasi principiu ca la o undita.. dar nu vreau sa folosesc pe interior super glue , rasina sau alte alea ci sa aplic un strat de 0,5-1 mm pt a se imbina perfect si sa nu se aplice forta doar pe buza acolo unde se imbina in punctul minim.. si apoi sa mai aplic pe exterior cateva straturi ca sa aibe o oarecum continuitate, sa nu se fada urat. oricum tot acolo o sa vina un inel si nu se va vedea...
o sa incerc treaba asta de unul singur si o sa pun si poze cu spray-ul si cu rezultatul final

Maver produce un spray Carbon Graphit lichid care se pulverizeaza ( e un spray mai exact ) care e folosit de cele mai multe ori pt rubeziene, undite sau pt imbinare la spigot.
eu am o lanseta care a suferit un accident, dar am gasit un varf plin foarte bun care are aceiasi conicitate cu lanseta, l-am testat, am tensionat lanseta in draci si face bata cu brio.. decat sa stea lanseta pe mal mai bine o repar si o pot folosi cand mai am eu chef.
varful il voi trece prin partea inferioara a tronsonului de varf si va functiona pe acelasi principiu ca la o undita.. dar nu vreau sa folosesc pe interior super glue , rasina sau alte alea ci sa aplic un strat de 0,5-1 mm pt a se imbina perfect si sa nu se aplice forta doar pe buza acolo unde se imbina in punctul minim.. si apoi sa mai aplic pe exterior cateva straturi ca sa aibe o oarecum continuitate, sa nu se fada urat. oricum tot acolo o sa vina un inel si nu se va vedea...
o sa incerc treaba asta de unul singur si o sa pun si poze cu spray-ul si cu rezultatul final
nu merge la asa ceva...albert.C scrie:ce sfat imi dati:am un bat rupt de la spigot spre partea de la varf,merge sprayul acesta ?
Dar pt infinity 724c? O "mica" problema.
O aschie a sarit intre inelul 2 si 3 de la varf.
- vampyru_a1
- veteran
Am incercat si eu spray-uri din astea ( unu de la Cormoran si unu de la Tubertini ), dar astea dupa parerea mea si cum au mai scris alti baieti pe aici sunt ptr refinisarea mufarilor.
Ptr reparatii sunt alte rasini si materiale !
Ptr reparatii sunt alte rasini si materiale !
Adi Badea scrie:Dar pt infinity 724c? O "mica" problema.
Merge. Scopul acestui spray e de a umple micile fisuri, de cele mai multe ori se aplica la spigot la imbinare cand lanseta nu se mufeaza bine. Se foloseste si la tronsoanele unditelor sau rubezienelor cand acestea nu mai tin si se uzeaza la imbinare
vampyru_a1 scrie:draqdevil scrie:Intrebati pe vampyru...mie mi-a reparat o lanseta cu asa ceva![]()
Drace cu tesatura de carbon si rasini ti-am facut tie, nu cu carbon lichid

- andriipopa75
- veteran
daca e fisurat, o sa te mai tina daca il matisezi, portiunea aia din varf pleaca repede pe fir si daca nu faci un unghi periculos in zona aia nu e expusa la forte mari. daca e ciobita (nu se vede din poze) poti sa o acoperi cu epoxi.