discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
ULK
- veteran

Pai mai oameni buni...la ce va asteptati de la o mulineta entry level?Cat dai atata face. Si eu am Nasci...are ceva joc.... dar nicidecum asa extrem cum descrieti.... Plus ca stiam foarte bine ce cumpar...nu m-a surprins, dar nici nu m-a dezamagit....face treaba. Nu vreti jocuri? Vreti durabilitate,rezistenta in timp ? Bagati mana mai adanc in buzunar...sau luati cat va permiteti...un Seido, un Nasci un Ecusima ...si pescuiti bucurosi mult si bine.
Lasati jocul in ax...peste sa fie...ca il scoti si cu Nasci si cu Stella.
Aaa....Sandor.... Probleme cu Shimano in general?

-
fsandor
- utilizator constant

ULK scrie: Aaa....Sandor.... Probleme cu Shimano in general?

Inca o data, mai incet, sa pricepi

: am Okuma, Micthell, DAM si Daiwa. Nu am Shimano (decat la bicicleta).
Tu ce masina conduci?

-
anem
- veteran

nu imi vine sa cred ... ceva ma face sa cred ca o gramada de oameni cand merg la pescuit nici macar nu pescuiesc, sunt atenti la ce jocuri are mulineta, daca inelele sunt PERFECT aliniate si ca manivela face 2 zecimi de milimetru in gol inainte de fiecare data cand incepi sa recuperezi ...
oameni buni ... PESCUITI ... la ce pesti mai sunt in romania ii poti scoate linistit si cu o mulineta Arges si nu uitati ca despre orice scula vorbim la un moment dat va crapa, fie ea stella sau hyperloop ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
ULK
- veteran

Si zici ca nu am inteles?
Am intrebat ca ai vreo problema cu Shimano ? De nu ai deloc si le vorbeai de rau ?
Ok, sa iti zic si eu mai incet sa pricepi
Anti-Shimano?
Nu am masina, nu conduc.
-
old_radu
- veteran

alex87nfs scrie:.....o intrebare am:batul meu are inele ceramice cica,POT DA CU TEXTILU CU EL?
...cat mai insisti cu intrebarea aceasta si de cate raspunsuri ai nevoie ca sa fi convins ?
http://www.rapitori.ro/forum/textil-inc ... 20492.html
...se pare ca tu esti in fel de "CONTRA"...nu Gica , doar CONTRA ...atunci cand ai intrebat de textil , majoritatea ti-au propus sa iei PP , dar tu NU....acum ca ai avut mai multe recomandari pentru Ecussima , tu ai comandat altceva ...
...la ce mai pui intrebari aici , daca tu tot invers faci , fata de ce ti se propune
P.S. ...ce varsta ai ?
-
ULK
- veteran

Eu am Symetre, Nasci,Caldia,Certate,Advantage,Smoke,Curado ....dar nu ma doare sa dau cu Nasci nici o clipa care are jocuri intolerabile

Nu am enumerat astea sa ma laud .... chiar din contra... Dau tot asa cuplacere si cu modele mai ieftine.
Eu ma asteptam sa ne zici modele exacte Sandor... Nu firme...ca Daiwa e si Sweepfire si Steez.
Eu daca ziceam ca am Shimano ... poate vorbeam de Nasci poate Stella....nu ca ma intereseaza, dar ziceai de rau la un model pe care il cunosc si folosesc ca e intolerabil

... Poate ai si tu tot de nivelul acela...calitativ

Ia sa vedem?
Am vazut Catana prinzand peste pe langa niste bete si mulinete care valorau pe la 3000 de lei perechea ...deci jocul ala din ax e vax .... Parerea mea .

-
fsandor
- utilizator constant

@ULK
Nu, nu sunt anti-Shimano, si nu sunt anti- fata de nici o marca. Sunt anti-consumerism in exces. Mai am o mulineta Arges, o folosesc la fund la ape curgatoare, si isi face treaba si pana nu se dezintegreaza, nu cumpar alta. Si chiar ma intristez cand citesc ca unii nu pot pescui doar cu echipamente de mii de euro, asta inseamna ca nu au invatat destul despre pescuit. De aia ti-am scris intr-un alt topic ca se pierde chiar esenta pescuitului. Si pe acest forum se propaga perceptia materialista a pescuitului, si lipsesc "batranii", care sa zica cuvinte putine dar destepte despre partea practica, etica si chiar spirituala.
Cand am inceput eu sa pescuiesc, se putea prinde si cu bambus si fir rusesc (in zona in care am crescut aveam acces la trei ape curgatoare si 3 lacuri pe o raza de 2 km). Astazi nu mai merge nici cu Stella, pentru ca nu este peste. Trist.
Mai demult cineva mi-a sarit la gat pe acest forum pentru ca mi-am permis sa scriu ca tot echipamentul meu de spinning nu valoreaza cat planuia ei sa dea pe o pereche de ochelari polarizati cu care sa iasa pe balta, si se batea in piept cu miile de euro bagati in scule de pescuit. Asta e si mai trist.
Referitor la subiect: multi vor cumpara o mulineta chiar cu mari jocuri la maner sau la rotor doar pentru ca pe ea scrie SHIMANO sau DAIWA.
-
bradypus
- veteran

acu si tu...
ce rost are sa te´ntristezi daca alti au alte valori si prioritati ?
vorba aia... fiecare cu chizda masi
jocuri ? jocuri tre sa aibe... , altfel ... altfel nu se´nvirte !

-
alex87nfs
- utilizator constant

old_radu scrie:alex87nfs scrie:.....o intrebare am:batul meu are inele ceramice cica,POT DA CU TEXTILU CU EL?
...cat mai insisti cu intrebarea aceasta si de cate raspunsuri ai nevoie ca sa fi convins ?
http://www.rapitori.ro/forum/textil-inc ... 20492.html
...se pare ca tu esti in fel de "CONTRA"...nu Gica , doar CONTRA ...atunci cand ai intrebat de textil , majoritatea ti-au propus sa iei PP , dar tu NU....acum ca ai avut mai multe recomandari pentru Ecussima , tu ai comandat altceva ...
...la ce mai pui intrebari aici , daca tu tot invers faci , fata de ce ti se propune
P.S. ...ce varsta ai ?
conteza ce varsta am?am luat in considerare si parerile unora normal ca nu iau ce nu cunosc..de ex eram gata sa cumpar PP numai nu am gasit in tot orasu(cel putin 7-8 magazine)si at am luat super pe care e un fir bun dupa spusele multora..in legatura cu mulineta am vrut ecusima doar ca si aia trebuia comandata ca nu gasesc de 3000 doar ca am vazut reducerea aceea destul de buna si am zis ca de ce sa nu incerc si mulineta shimano daca de bat sunt multumit..in legatura cu inelele mele multi mi-au spus ca sunt SIC si asa stiam si eu..azi am vazut ca scria pe un site ca sunt din ceramica si parca imi spusese cineva pe aici ca cele de ceramica nu se prea impaca cu textilu..in fine poate am exagerat cu atatea intrebari dar prefer sa intreb de 10 ori inainte sa fac o prostie..ps:nu sunt minor daca aia ai impresia

i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION
-
ULK
- veteran

Am inteles si nu am inteles

. Pai cum vine Arges cu Nasci cu jocul intolerabil?
Altfel iti dau dreptate...tot mai mult lipseste chestele din imagine.
Vreau la pesteeeeeee... Nu la pescuit