Sfat mulineta cast
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Sfat mulineta cast
Salut,
Ce ma sfatuiti sa aleg dintre Calcutta Conquest 101dc si Daiwa Ryoga 1016hl. Doresc sa o folosesc la pescuit pe Dunare la jiguri grele. Sincer imi place si Daiwa Millionare 103cv, dar cred ca este pentru aplicatii light.
Ce ma sfatuiti sa aleg dintre Calcutta Conquest 101dc si Daiwa Ryoga 1016hl. Doresc sa o folosesc la pescuit pe Dunare la jiguri grele. Sincer imi place si Daiwa Millionare 103cv, dar cred ca este pentru aplicatii light.
Re: Sfat mulineta cast
Pai Calcutta 101 e cam aceeasi marime cu Millionaire 103.
Eu zic ca pentru jiging greu poti incerca calcutta 201. Eu la jiguri grele si naluci mari foloesc o Daiwa Luna 203.
Inca nu cred sa ai probleme nici cu surorile mai mic din clasa 100. Am pescuit cu Calcutta 101 TE GT (nu DC) si am Millionaire CVZ 103. Dintre cele 2 Calcutta mi sa parut mai ok.
Ryoga nu am avut inca ocazia sa incerc.
Eu zic ca pentru jiging greu poti incerca calcutta 201. Eu la jiguri grele si naluci mari foloesc o Daiwa Luna 203.
Inca nu cred sa ai probleme nici cu surorile mai mic din clasa 100. Am pescuit cu Calcutta 101 TE GT (nu DC) si am Millionaire CVZ 103. Dintre cele 2 Calcutta mi sa parut mai ok.
Ryoga nu am avut inca ocazia sa incerc.

Sincer am un Zillion crazy crank, dar nu cred ca este potrivita pentru Dunare. As incerca un round profile, am inteles ca sunt mult mai rezistente in timp la un pescuit mai greu.
- vampyru_a1
- veteran
am folosit zillion de 6.3 pe Dunare destul timpeu si un prieten si am fost multumit de el.
calcutta conguest101dc il are un prieten cu care care pescuiec frecbfrecvent si nu a avut grețuri cu el.
da o fi sa iti dea somnu peste 30 si nu ii faci fata ii dai cu tigarea(daca esti fumator) in fir si ai scapat de stres.
calcutta conguest101dc il are un prieten cu care care pescuiec frecbfrecvent si nu a avut grețuri cu el.
da o fi sa iti dea somnu peste 30 si nu ii faci fata ii dai cu tigarea(daca esti fumator) in fir si ai scapat de stres.
Dintre cele doua modele eu as merge pe varianta Calcutta Conquest DC, dar, asa cum a scris anterior si Costi, as alege marimea 201.Marian C scrie:Salut,
La Calcutta Conquest 101dc un minus il reprezinta manerul (manivela) de doar 70mm , ceea ce presupune o cheltuiala suplimentara, destul de costisitoare (cel putin 100$ ptr. un maner ZPI de ex.), pentru a-l inlocui cu unul mai lung, macar de 85 mm, daca nu chiar mai lung.
Vezi mai multe detalii aici: http://www.tackletour.com/reviewdcvslight.html
Daca vei merge pe varianta Calcutta Conquest DC, pe langa marime, un alt aspect foarte important de luat in seama, ar fi modelul pe care il alegi, deoarece fiecare are un sistem de control digital (dc) diferit:
-modelul initial (2004, daca nu ma insel) are DC simplu, adica 1x8 (nr. de setari posibile);
-modelul nou (2010-2011), marimea 50/51, are i-DC4, adica 1x4;
-modelul nou, marimile 100/101 si 200/201, au DC+, adica 3x8.
-modelul initial (2004, daca nu ma insel) are DC simplu, adica 1x8 (nr. de setari posibile);
-modelul nou (2010-2011), marimea 50/51, are i-DC4, adica 1x4;
-modelul nou, marimile 100/101 si 200/201, au DC+, adica 3x8.
Pentru Daiwa Ryoga nu stie nimeni nimic?
Care este marimea cea mai mica pentru Daiwa Luna. Mi se pare o mulineta robusta si la pret mai ok.
Este diferenta intre millionare si luna? in afara de sistemul de franare magforce V/magforceZ