Sfat mulineta cast
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Sfat mulineta cast
Luna a inlocuit seria millionare. Teoretic Luna er trebui a fie urmasa seriei millionaire. Acum sa ma apuc de compartatii.... e mai fain la luna ca are reglaj-ul franei magnetice din exterior Pe capac.. in rest nu mi se pare a fi diferente majore intre ele.

-
- utilizator constant
Am o Daiwa Ryoga 1016L si asta are intradevar manivela scurta parca de 80.In rest pot sa-ti spun ca este de departe cel mai bun multiplicator al celor de la daiwa.(fata de un zillion type r este incomparabil mai puternica)Nu are nici un fol de jocuri si e foarte silentioasa.Ca sa-ti faci o idee o stiuca de 5-6kg o fac popper.

Multumesc pt sfaturi. Am gasit sa cumpar daiwa millionaire i'ze light 103 sau daiwa millionare m-ito 103. pe care credeti ca ar trebui sa o aleg, stiu ca nu sunt mulinete de forta, dar doresc ceva mai mic ca marime, nu am o palma de baschetbalist. Rog ajutor daca merita sa aleg una dintre cele doua.
la luna reglajul franei magnetice se face din exterior, la millionaire trebuie desfacut sideplate-ul. Carcasele sunt la fel. Luna parca are frana mai buna. Cam astea sunt diferentele intre ele. Comparia e intre Millionaire cv-z si Luna. Alte serii de millionare nu am folosit.

Cele doua modele de millionare de care am amintit, au reglaj exterior, dar nu stiu daca este una mai solida decat cealalta, ma refer la angrenaje.
Tind sa cred ca toate au aceleasi angrenaje. Diferentele sunt la carcasa si tambur. Toate au raport de recuperare de 5.8. La seria 200 raportul e 5.1.