Sfat motor barca gonflabila Zodiac

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 13 Iun 2009, 15:16

benzina fara plumb, eu pun 95, f rar 99, ce papa masina papa si motorul.
ulei nu pui, ca nu e 2 timpi sa faci amestec.
motorul cand l-ai luat de la reprezentanta nu ti-au pus ulei?

nu da cu el in pietre, nu-i da foc, nu-l scapa in dunare si ceva revizii ;)
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

nickart
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de nickart » 13 Iun 2009, 18:59

Lam primit prin firma de curierat ca nu am avut timp sa merg dupa el, pui benzina de 95 din ratiuni economice? producatorul reomanda peste 91, ulei SAE 10W-40.

Ideea era daca cei ce folosesc motorul au simtit diferente de functionare cu diferite tipuri de benzina dar mai ales cu diversi producatori de carburant, stim cu totii ca benzina difera de la producator la producator, eu folosesc diesel si nu prea le am cu benzina.
Din lipsa de timp eu nu cred ca o sa fac reviziile la reprezentanta ,o sa fac singur schimburile de ulei si filtre si tot ce include, si daca se strica voi plati reparatia si tot nu o sa ajung la pretul care il cer ei, si mai ales timpul necesar deplasarilor.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 13 Iun 2009, 20:25

nickart scrie:Lam primit prin firma de curierat ca nu am avut timp sa merg dupa el, pui benzina de 95 din ratiuni economice? producatorul reomanda peste 91, .
pai 95 e peste 91, ce pun in masina pun si in motor, nu pun in motor din ratiuni economice benzina de 95, pt ca motorul ala consuma infim....rar consum rezervorul de 1L.
iar masina merge perfect cu 95 si e si mai eftin.

cat despre suzuki, sa fim seriosi e un motor euro1, chiar crezi ca e important de unde iei benzina..sau ma rog..eu unul nu-mi bat capul cu asa ceva, singua data cand am pus benzina de 99 in motor a fost la un pescuit la -10'C, dar cred ca o lua si cu 95 la fel de bine....
toate bune, cat despre ulei...daca nu ti l-au trimis preparat va trebui sa ti-l cumperi tu.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Scrie răspuns