Sfat din batrani !
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Sfat din batrani !
am ramas uimit de cat de senzitiv poate fi basspara,e 10-42 gr...nu stiu ce vi se pare voua la el..poate are alte minusuri de care inca nu mi-am dat seama..dar senzitivitatea...este foarte buna !
Zau !Gogol scrie:Major Craft niste başinele cu nume.
Mergi pe colmic dar de la 600 lei in sus.
Gogol , la unii le-au trecut prin mana mai multe marci si modele , in mintea mea gandesc ca fiecare isi face o parere si zice la un moment dat , uite domle , batu asta daca se rupe o sa-l inlocuiesc cu un la fel , adica marca si model !
Ce fenomen ar trebui sa aiba loc in capu meu incat sa consider , pentru pescuitu cu minnows (hardbait) intre atatea si atatea grame si-n conditiile mele , incat sa decid ca daca imi rup Major Craftu corespunzator o sa-l schimb cu unu identic ! Hai sa-ti spun , in 4 ani de cand il am nu am avut nimic mai bun in mana , in sensu ca pentru mine primeaza ce pot scoate din naluca , nu forta in drill dupa muscatura , conteaza sa obtii trasatura , sa-l scoti ii destul de simplu dupa vreo 30 de ani de experienta , sa produci trasatura ii fundamental , fara aia nu ai drill !
Insa chestiile astea le vezi dupa un timp , daca inca conteaza puterea in butt (oricum , ridicol daca dai cu fire subdimensionate ) inca ii devreme sa vorbim despre bete .
Is sute si mii de marci care incearca piata , Major Craft s-o agatat prin relatia calitate pret , si repet ce zic de vreo 2 ani , au cea mai buna relatie pret-calitate in ziua de azi !
De aia inca exista !
Stia cineva ceva de Major Craft acum 5 ani ....ne intoarcem sa vedem cine vorbea de astia acum 5 ani aici pe forum ...cred ca nimeni !
Pai iti cam spusei...albert.C scrie:am ramas uimit de cat de senzitiv poate fi basspara...

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
adevarat ai grait