Prea mare 3000 daiwa pt 2.40m.
O bradia 2500r e perfecta, daca vrei o mulineta solida.
Dar nu-i usoara, 260-270gr
Sfat achizitie mulineta usoara .
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- George1985
- veteran
Re: Sfat achizitie mulineta usoara .
ceva mai light nene...sa zicem pana in 200-220 gr exista ceva de aprox.2500 ?
pt. albert.C
Putin inconscvent, sau mi se pare mie? In fine... De luat in calcul atunci Shimano Rarenium CI4+ 2500 FB la doar 205 grame. Rew.
Putin inconscvent, sau mi se pare mie? In fine... De luat in calcul atunci Shimano Rarenium CI4+ 2500 FB la doar 205 grame. Rew.
- George1985
- veteran
Daca la 265gr mulineta pica in bot, iti trebuie mulineta mai grea, logic vorbindalbert.C scrie:ceva mai light nene...sa zicem pana in 200-220 gr exista ceva de aprox.2500 ?

Sau incearca cu plumb cu gramaje cum a zis colegu @tdum.
Cu o mulineta mai usoara nu o sa gasesti echilibru.
In fine, faci cum crezi.
am inteles ideea tdum.am probat cu plumb cum ai zis si este intradevar un echilibru pe la 280 gr zic..am pus mulineta ce are 260 gr si un plumb tip para de 25 gr...idee s-a adeverit ca trebuie mai grea nu usoara.
Acum ca tot am deschis topicul asta vroiam sa stiu cam ce mulinete usoare sunt cam pana in marimea de 2500 sa zice...nu sunt inconsecvent dar tocmai ce am rezolvat o dilema (cea cu echilibrul) si deschid noi orizonturi...
Acum ca tot am deschis topicul asta vroiam sa stiu cam ce mulinete usoare sunt cam pana in marimea de 2500 sa zice...nu sunt inconsecvent dar tocmai ce am rezolvat o dilema (cea cu echilibrul) si deschid noi orizonturi...
oricum la 205 gr este mai mult decat usoara...imi surade ideea de a gasii si un bat ceva mai usor...acum sa terminam cu mulineta si apoi ne informam si catre un bat..ca cine stie..poate mai apare un combo pt lenesi