Sorin scrie:Bogdan ,
Deci scuza-ma dar pana cand nu vine cineva sa explice si posteze coerent si cu argumente altceva decat ce am scris mai sus , raman la parerea ca situatia e clara .
O fi situatia clara si Tatula supermulineta insa eu o prefer pe aia ....aurie si cu gaurele
Cam ca-n bancul ala:
Cica un barbat vrea sa se insoare. Ia o bruneta, o blonda si o roscata, le da cate 5000 USD la fiecare si le zice: convingeti-ma ca sunteti demne sa-mi fiti sotie (sau sotii?

).
Blonda ia banii, isi schimba garderoba si-i spune: uite, ma imbrac mai frumos pentru tine.... ca sa ma iubesti tu
Bruneta investeste banii pe bursa, ii sporeste, face nu mai stiu ce. La sfarsit cumpara o casa superba si, musai, pe malul lacului: uite, am sporit banii si acum avem o locuinta in care sa traim fericiti impreuna
Roscata ia banii si ....face o facultate de ....nu mai stiu care. La sfarsit ii zice: uite, acum te pot ajuta cu afacerea ta. O sa facem o echipa de vis. Si acasa si la job
Cu care se insoara barbatul?
R: Cu aia cu sanii cei mai mari.....
In consecinta, oricare ai lua-o, nu cred ca gresesti prea mult.
Desigur, daca dai 530 de USD pe o Calcutta Conquest DC o sa fie o greseala mai scumpa.

Daca dai 530 pe o Conquest DC 101 si mai tre sa-ti iei o manivela ZPI de 120 USD.....o sa fie o greseala si mai costisitoare
Poti sa-ti iei un DC la mana a doua, de pe ebay, la 300-350 USD, in stare foarte buna. Practic, inafara sa le zgarie (nu stiu cum dracu fac japonezii zgarieturile alea....parca in ciuda), nu cred ca au ce sa pateasca.
Pe mine ma enerveaza zgomotul lor. Plus ca, daca tot e mulineta de aruncat lucruri grele, nu stiu de ce-ti mai trebuie ceva cu reglaje fine.
Eu daca pun un Slider de 21-25 grame pe lanseta aia cu Conquest arunc.....in mijlocul Dunarii. Bine....vorba vine, ca n-am de ce sa dau cu un slider in mijlocul Dunarii
Am mai vazut niste filmulete cu nu mai stiu de orezar care lansase 21 de grame cu un Conquest DC (cu knobii din aur

) .....120 metri, folosind aruncarea "pendul".
Cumva, se invartea de cateva ori ca sa incarce lanseta suficient si dupa aia lansa. Cam ca aia de lanseaza "ciocanul".
Eu as fi curios cine dracu ar pescui in barca cu un cretin d'asta care s-ar invarti pe loc de 3 ori ca sa faca un lanseu d'asta....
Detalii......
Cu banii de un Conquest iti iei doua Tatule. Ca se strica porcaria aia.....treaba ei. Mai nasol e daca-ti zgarie firul si il face mai ....vulnerabil.
Din punctul meu de vedere fac cam acelasi lucru.
Eu am ales-o pe aia mai aurie
Talala, li li li .....valoarea mea