SFAT ACHIZITIE MOTOR TERMIC

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

valeriu28
veteran
veteran

Re: SFAT ACHIZITIE MOTOR TERMIC

Mesaj de valeriu28 » 08 Noi 2016, 18:03

pentru 6 cai, ai mers oricum in deplasament fiind in 2 persoane, pentru ca motorasul sigur nu putea sa va impinga pe amandoi in regim de glisare.
presupun ca ai mers blana, dar la pneumatica, fiind si frecarea cu apa mare, motorul a fost usor fortat.
2 timpi mananca ceva mai mult, si daca nu stii sa le exploatezi, mananca mult mai mult. conteaza pe langa tot ce a zis sosoktm, si uzura motorului, compresia, etc. toate astea iti pot mari consumul.

sa vezi cum te distrezi cu 40-50 cai daca tot vorbim de consum... eu la 15 cai haleam cam 6 litri la ora in blana (singur in barca). in 2 persoane, sarea bine de 7litri la ora.
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 08 Noi 2016, 21:00

ma-sa il ieie, tocmai ce l-am scos de doua luni de la revizie, inainte se taia brusc in acceleratie semn ca lua mai mult aer in amestec, ce e drept nenea de la american nautics l-a rezolvat , amu nush ce sa zic, eu am realizat ca mananca - cam mult pentru ca un prieten are de 5cp si se plimba de colo colo cu 4L de gaz, acu sa fiu sincer in glisaj si singur a scazut semnificativ consumul

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 09 Noi 2016, 08:48

glisaj sau nu, consumul orar e "standardul" la care ne referim. Normal ca in glisaj motorul functioneaza mai putin pentru a acoperi aceleasi distante, de asta scriam ca la pescuit ne fura peisajul si ne concentram pe alte chestii , nu pe consum.

Scrie răspuns