Sfat Achizitie Barca pentru pescuit
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Sfat Achizitie Barca pentru pescuit
Buna ziua.
Vreau sa imi achizitionez o barca pentru pescuit.
Ce parere aveti despre Allroundmarin Kiwi 280 / 300 ???
Are chila gonflabila in V, podina rigida pliabila "tip carte", este usoara 29 kg la 2,8 m si 33 kg la 3 m.
Ce credeti, barca aceasta poate fi manevrata de o singura persoana?(urcat / coborat pe masina, pus / luat pe apa, poate chiar de pe dale)??
O sa o folosesc pe lacurile de acumulare de pe Siret si ocazional in Delta.
Multumesc Anticipat.
Vreau sa imi achizitionez o barca pentru pescuit.
Ce parere aveti despre Allroundmarin Kiwi 280 / 300 ???
Are chila gonflabila in V, podina rigida pliabila "tip carte", este usoara 29 kg la 2,8 m si 33 kg la 3 m.
Ce credeti, barca aceasta poate fi manevrata de o singura persoana?(urcat / coborat pe masina, pus / luat pe apa, poate chiar de pe dale)??
O sa o folosesc pe lacurile de acumulare de pe Siret si ocazional in Delta.
Multumesc Anticipat.
-
- junior
Re: Sfat Achizitie Barca pentru pescuit
Salut,
Barca nu o cunosc, nu pot spune nimic...
La partea cu manevratul de unul singur, sa stii ca ajuta enorm 1 sau 2 roti retractabile montate pe oglinda barcii.
Cu respect,
Radu
La partea cu manevratul de unul singur, sa stii ca ajuta enorm 1 sau 2 roti retractabile montate pe oglinda barcii.
Cu respect,
Radu
Radu_Cioara scrie:Salut,
Cu respect,
Radu
Multumesc frumos. Am mai primit acest sfat. Am si vazut montate intr-un filmulet de la un coleg pescar pe un alt forum.
O zi buna! Fir Intins
- stefanflorin
- veteran
oricat ar fi de usoara, aia e barca de manevrat in 2, singur o sa iti rupi spatele oricum, iar daca accesul la apa e mai dificil o sa ai de luptat cu ea. Atentie la dale daca o pui pe roti, tinde sa fuga la vale destul de repede si te poate trage dupa ea (era sa o patesc cu alt model de 2,7 si erau maxim 3 grade afara si dalele umede)
Urasc atarnatorii!
Multumesc frumos. E bine de stiu.stefanflorin scrie:oricat ar fi de usoara, aia e barca de manevrat in 2, singur o sa iti rupi spatele oricum, iar daca accesul la apa e mai dificil o sa ai de luptat cu ea. Atentie la dale daca o pui pe roti, tinde sa fuga la vale destul de repede si te poate trage dupa ea (era sa o patesc cu alt model de 2,7 si erau maxim 3 grade afara si dalele umede)
Nu prea gasesc review-uri despre allroundmarin kiwi. Este un model mai nou.
Dar despre barcile allroundmarin ce parere aveti? In comparatie cu Kolibri, Navigator?
nu poti compara marcile de mai sus
allround marine este un produs premium, o barca pe care te poti baza
allround marine este un produs premium, o barca pe care te poti baza
pescar particular
eu barca de 2.7 cu chila si podea al o urc/cobor singur de pe masina pana la apa si inapoi..pur si simplu intru in ea si ridic cu ambele maine de suportul motor,foarte simplu.
Este cea mai buna metoda, dar pe dale nu ma incumet...de coborat si pus pe apa cred ca merge dar invers nu. Urmeaza sa ii pun roti de transport.albert.C scrie:eu barca de 2.7 cu chila si podea al o urc/cobor singur de pe masina pana la apa si inapoi..pur si simplu intru in ea si ridic cu ambele maine de suportul motor,foarte simplu.
O transportati pe cupola/portbagaj gata umflata?(eu asa intentionez)
Pana la urma mi-am achizitionat allroundmarin kiwi de 3m.
Apropo de barci... sunt si eu curios cum se comporta in timp barcile ucrainienilor de la Storm??
Momentan am un RIB, si as mai vrea a 2-a barca, ceva usor ce o sa o folosesc doar cu motor electric. Ma intereseaza sa fie usor de stans, si sa o pot cara singur in spate pana pe apa.
De aia ma bate gandul la un Storm de 2.60, fara chila gonflabila si alte nebunii.
Am mai avut acum ceva ani un Kingfisher de 2.70 pe care il puneam linistit singur pe apa.
Problema e ca nu stiu cum stau cu rezistenta in timp... si aici ma refer la lipituri. Adica daca macar un 5 ani nu o sa am probleme cu ea.
E diferenta mare de calitate intre Storm si Kolibri?? Sau sunt tot pe acolo.
As fi curios de parerea cuiva ce a folosit una cel putin 2 ani.....
PS - Nu vreau recomandari de scumpeturi.... o sa o folosesc rar, o sa fie a 2-a barca.. cea de bagat in locurile mai greu acesibile...
Momentan am un RIB, si as mai vrea a 2-a barca, ceva usor ce o sa o folosesc doar cu motor electric. Ma intereseaza sa fie usor de stans, si sa o pot cara singur in spate pana pe apa.
De aia ma bate gandul la un Storm de 2.60, fara chila gonflabila si alte nebunii.
Am mai avut acum ceva ani un Kingfisher de 2.70 pe care il puneam linistit singur pe apa.
Problema e ca nu stiu cum stau cu rezistenta in timp... si aici ma refer la lipituri. Adica daca macar un 5 ani nu o sa am probleme cu ea.
E diferenta mare de calitate intre Storm si Kolibri?? Sau sunt tot pe acolo.
As fi curios de parerea cuiva ce a folosit una cel putin 2 ani.....
PS - Nu vreau recomandari de scumpeturi.... o sa o folosesc rar, o sa fie a 2-a barca.. cea de bagat in locurile mai greu acesibile...