Am eu din 2013 Catran 3,20m cumnatul are Storm 2014 3m ambele fara nici o problema.
Trebuie sa te lamureasca cineva care le tine in husa si le duce in portbagaj la apa, la noi stau in garaj si la transport nu se pune problema sa le dezumflam .
Sfat Achizitie Barca pentru pescuit
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: Sfat Achizitie Barca pentru pescuit
Am eu Storm de 2,80 m, balon de 40 cm, cu placa motor, fara chila gonflabila.
Pe fund, la interior are 3 traverse din lemn, i-am mai adaugat un trapez din tego pe varf si se sta foarte bine in ea in picioare ( 2 persoane ).
Poate fi manevrata pe mal de o singura persoana si se strange usor. Daca ai o masina cu portbagaj mic, nu incape.
Dupa 2 ani, cam 25-30 iesiri anual, e impecabila.
Tinand cont de pret, eu zic ca merita cumparata.
Pe fund, la interior are 3 traverse din lemn, i-am mai adaugat un trapez din tego pe varf si se sta foarte bine in ea in picioare ( 2 persoane ).
Poate fi manevrata pe mal de o singura persoana si se strange usor. Daca ai o masina cu portbagaj mic, nu incape.
Dupa 2 ani, cam 25-30 iesiri anual, e impecabila.
Tinand cont de pret, eu zic ca merita cumparata.
- johnnybravo
- Moderator
Re: Sfat Achizitie Barca pentru pescuit
mahu scrie:Multumesc frumos. E bine de stiu.stefanflorin scrie:oricat ar fi de usoara, aia e barca de manevrat in 2, singur o sa iti rupi spatele oricum, iar daca accesul la apa e mai dificil o sa ai de luptat cu ea. Atentie la dale daca o pui pe roti, tinde sa fuga la vale destul de repede si te poate trage dupa ea (era sa o patesc cu alt model de 2,7 si erau maxim 3 grade afara si dalele umede)
Nu prea gasesc review-uri despre allroundmarin kiwi. Este un model mai nou.
Dar despre barcile allroundmarin ce parere aveti? In comparatie cu Kolibri, Navigator?
am comparat specificatii si preturi intre cele de mai jos si am ales Zodiac Cadet 310, nu stiu daca am ales bine dar sunt incantat de barca la capitolul aspect, comportament la soare si pe apa. La minusuri as mentiona manevrabilitatea de unul singur (tre sa o montez langa apa) apoi cateva lucruri minore legate de finisaje.
Cadet 270 Aero
Cadet 310 Aero
Mercury Air Deck Deluxe
Mercury Air Deck Deluxe
Typhoon 310 Aero
Allroundmarin Dynamic 310
Allroundmarin Airstar
Allroundmarin Airstar
Honwave T32 iE2
Honwave T27 iE2