Sebile Magic Swimmer (softbait). Mit sau realitate ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Sebile Magic Swimmer (softbait). Mit sau realitate ?
http://www.guillaumefourrier.com/blog/s ... -souple-48
Ati avut rezultate cu gadget-ul respectiv? Inoata bestial, dar nu sunt 100% convins daca merita sa dau pre mult din coate sa imi aduc din America asa ceva.
Ati avut rezultate cu gadget-ul respectiv? Inoata bestial, dar nu sunt 100% convins daca merita sa dau pre mult din coate sa imi aduc din America asa ceva.
- kingofbeasts
- veteran
nu te contrazic la chestia cu china , chiar te rog sa impartasesti si cu noi naluci ieftine si buneSF scrie:S-o mai discutat despre Sebile , io il evit clar, tipu ii un fel de chinez , incearca sa imite ce vede la altii si boteaza dupa el , tot ce o scos el dupa mintea lui au fost kitschuri . Defapt gasesti chestii made in China mai bune decat Sebile , si la preturi de China .

pot sa spun insa ca onduspoo-ul de la sebile e o naluca foarte reusita care animata cum trebuie chiar prinde peste si prinde bine. (ps si la asta pe cutie scrie made in china desi a venit direct din state).
on topic, am magig swimerul in 2 culori varianta 13 cm. din pacate am procurat-o mult prea tarziu anul trecut astfel ca nu pot spune ca am mai reusit sa o testez in conditii optime de pescuit asa ca ramane sa vedem cum se va comporta anul asta.
-
- veteran
Rezultate pvd optic sint foarte bune,dar practic sint zero.Am doua plicuri si le-am incercat,dar nu am prins nimicIlarion scrie:A incercat un prieten de al meu : si aici in zona mea si in delta dunarii dupa stiuca. Rezultat : o pesti prinsi, vreo 2 gume ramase fara coada.
Evolueaza foarte bine, sunt bestiale si atat.
Mersi de sugestii si comentarii. Oricum un prietenic face o comanda in USA si o sa "sterecoare" cateva plicuri de soft-uri dintr-acestea printre jucarelele sale, asa ca.. vom trai si vom vedea la primavara cat de prinzatoare vor fi la stiucile noastre mioritice. Pe net am vazut ca bass-ul american le gusta binisor. Bineinteles cu marja de eroare: "nu tot ce zboara se mananca". 

- kingofbeasts
- veteran