Sebile Magic Swimmer (softbait). Mit sau realitate ?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

TopGear
senior
senior

Sebile Magic Swimmer (softbait). Mit sau realitate ?

Mesaj de TopGear » 02 Feb 2011, 16:32

http://www.guillaumefourrier.com/blog/s ... -souple-48

Ati avut rezultate cu gadget-ul respectiv? Inoata bestial, dar nu sunt 100% convins daca merita sa dau pre mult din coate sa imi aduc din America asa ceva.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 02 Feb 2011, 16:41

de ce sa il aduci din america ? este in romania la mim team . gooaglele poate fi de ajutor :lol: 53,47 ron pac 3 buc cu ac si greutati de tungsten

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 02 Feb 2011, 16:57

din pacate mit :( si voblerul si zgarciul

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 02 Feb 2011, 17:04

S-o mai discutat despre Sebile , io il evit clar :wink: , tipu ii un fel de chinez , incearca sa imite ce vede la altii si boteaza dupa el , tot ce o scos el dupa mintea lui au fost kitschuri . Defapt gasesti chestii made in China mai bune decat Sebile , si la preturi de China .

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 02 Feb 2011, 17:24

SF scrie:S-o mai discutat despre Sebile , io il evit clar :wink: , tipu ii un fel de chinez , incearca sa imite ce vede la altii si boteaza dupa el , tot ce o scos el dupa mintea lui au fost kitschuri . Defapt gasesti chestii made in China mai bune decat Sebile , si la preturi de China .
nu te contrazic la chestia cu china , chiar te rog sa impartasesti si cu noi naluci ieftine si bune :roll: :D
pot sa spun insa ca onduspoo-ul de la sebile e o naluca foarte reusita care animata cum trebuie chiar prinde peste si prinde bine. (ps si la asta pe cutie scrie made in china desi a venit direct din state).
on topic, am magig swimerul in 2 culori varianta 13 cm. din pacate am procurat-o mult prea tarziu anul trecut astfel ca nu pot spune ca am mai reusit sa o testez in conditii optime de pescuit asa ca ramane sa vedem cum se va comporta anul asta.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 02 Feb 2011, 18:08

si eu am prins cu magic swimmer, ala articulat, stiuk in delta, destul de bine ... adica multumitor ...

am si astea de guma, dar inca nu am dat cu ele ... dupa ce dau, va zic ce si cum ...

in piscina, evoluau binisor ...

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 02 Feb 2011, 18:55

A incercat un prieten de al meu : si aici in zona mea si in delta dunarii dupa stiuca. Rezultat : o pesti prinsi, vreo 2 gume ramase fara coada.
Evolueaza foarte bine, sunt bestiale si atat.
www.pentrupescuit.ro

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 02 Feb 2011, 19:04

Ilarion scrie:A incercat un prieten de al meu : si aici in zona mea si in delta dunarii dupa stiuca. Rezultat : o pesti prinsi, vreo 2 gume ramase fara coada.
Evolueaza foarte bine, sunt bestiale si atat.
Rezultate pvd optic sint foarte bune,dar practic sint zero.Am doua plicuri si le-am incercat,dar nu am prins nimic

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 03 Feb 2011, 13:25

Mersi de sugestii si comentarii. Oricum un prietenic face o comanda in USA si o sa "sterecoare" cateva plicuri de soft-uri dintr-acestea printre jucarelele sale, asa ca.. vom trai si vom vedea la primavara cat de prinzatoare vor fi la stiucile noastre mioritice. Pe net am vazut ca bass-ul american le gusta binisor. Bineinteles cu marja de eroare: "nu tot ce zboara se mananca". :wink:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 03 Feb 2011, 14:03

daca tot iei comand de 10cm . ai putea avea o sansa la salau. cu astea de 13 cm care se gasesc la noi mai greu la salau (poate doar acum pe primavara sa fie ceva sanse) in rest numai la stiuca .

Scrie răspuns