Sebile Magic Swimmer (softbait). Mit sau realitate ?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 03 Feb 2011, 15:23

:wink:
Asa ma gandeam si eu!

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 03 Feb 2011, 16:26

Eu am si varianta soft si variata vobler...pe cea hard am prins vreo 20 marlite si vreo 2 stiuci(dar n-am insistat cine stie ce pe el, ca lucreaza la o adancime prea mica dupa mine), pe varianta soft n-am prins nimic si nici n-am avut prezentari(adevarul este ca nici nu prea l-am pescuit)...dar in zilele care l-am folosit, pe lake fork am avut cam 2-3 prezentari(balta cica era braconata si stiuca era maraita rau)...pe mine inca nu m-a convins 100%...adica pe lake fork si flex phantom tot am prins(excelent chiar) dar pe astea 2 nu prea. Voblerul tre sa fie mult mai greu...ca-l cam scoti din apa daca vrei sa-l jerkuiesti mai puternic.

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 03 Feb 2011, 17:22

Vad ca se gasesc de 13 cm in Romania dar pretul e cam piperat fata de anul trecut :

http://www.xxx.ro/naluci-flexib ... ILE--m-20/
www.pentrupescuit.ro

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 04 Feb 2011, 08:02

@ bogdan 82

man, eu am prins cu el in delta, pe ceva incinte , printre nuferi vegetatie alea ...

si nu la jerkuit, ci pur si simplu mulinat usor, sa serpuie, si cu stopuri din gand in gand .... deci nu te chinui sa-l jerkuiesti puternic, ca e ezact cum zici tu, ajunge sa evolueze prin aer :D :D

fa-l finutz, doar din mulineta, usor asa ....

este adevarat, evolueaza la 10-15 cm de suprafata, dar uneori ai nevoie si de asa ceva ..... atacurile erau toate identice ... iesea stiuk de sub nuferi, si zdrang , ii spargea fatada ...

chiar multumitor pt varianta hard ... vedem si cu aia soft, am 2 plicuri, o sa incerc si va zic ... precum spuneam, in piscina evoluau civilizat ... pe acelasi stil ... molinat sacadat, stop ... iar molinat sacadat, iar stop ....

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 04 Feb 2011, 19:15

grey-wolf
Alea de import, poate nu au atatea E-uri! :)

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 05 Feb 2011, 03:03

Faza asta s-a facut si cu Javallonul si a mers. Sunt acum multe replici mult mai eftine la soft javallon.

Scrie răspuns