Scule spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
Scule spinning
Salutare forum!
As vrea sa-mi cumpar o lanseta + mulineta pt. spining ceva mai bune (pt.pescuit la biban, avat, salau, clean). Mi s-a recomandat cu caldura Cabelas. Poate imi dati niste sfaturi/recomandari referitoare la model.
Multumiri.
As vrea sa-mi cumpar o lanseta + mulineta pt. spining ceva mai bune (pt.pescuit la biban, avat, salau, clean). Mi s-a recomandat cu caldura Cabelas. Poate imi dati niste sfaturi/recomandari referitoare la model.
Multumiri.
-
- utilizator constant
-
- veteran
prin timisoara nu gasesti mare lucru. poate in arad e mai buna piata (se mai aduce echipament din ungaria).adilucu scrie:Va salut si eu. Am nevoie de cateva opinii din partea voastra. Si eu vreau sa-mi iau un ceva scule pt. clean, pastrav, si voi folosi voblere (salmo, cozma) 3 pana la 5 cm.
Ce parere aveti, pt. lanseta, de un Ron Tomphson, model Monterra de
2,10 m si actiune 5-18 gr. , carbon ? Astept raspunsurile voastre. Va multumesc.
cu lanseta de care zici nu prea poti sa "lansezi" rotative nr 0, ci doar sa le faci vant. cea mai mica putere pe care am vazut-o la o lanseta in timisoara era de 3-15 grame - trabucco.
-
- veteran
- Stefan Tudose
- Moderator
din ce gasesti pe piata la TM, in pretul asta, eu as merge pe Flexus. Se gaseste la Vepetim.
Totodata energoteam premier spin e ok. Manerul rigid te lasa sa simti aproape tot ce se intampla.
Totodata energoteam premier spin e ok. Manerul rigid te lasa sa simti aproape tot ce se intampla.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
Am fost la Vepetim si nu am gasit nimic cu actiune usoara. Energoteam unde se gaseste?Stefan Tudose scrie:din ce gasesti pe piata la TM, in pretul asta, eu as merge pe Flexus. Se gaseste la Vepetim.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
- utilizator constant
Pescuiesc de ceva vreme cu acest model de lanseta si sunt foarte multumit de ea. Este relativ usoara si parerea mea e ca se preteaza excelent pescuitului la clean,biban,pastrav chiar si avat. Daca greutatile nalucilor pe care le folosesti sa incadreaza in gama incriptionata pe lanseta nu vei avea nici o problema...