Scule spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Te referi la Ron Thompson ?Adi scrie:Pescuiesc de ceva vreme cu acest model de lanseta si sunt foarte multumit de ea. Este relativ usoara si parerea mea e ca se preteaza excelent pescuitului la clean,biban,pastrav chiar si avat. Daca greutatile nalucilor pe care le folosesti sa incadreaza in gama incriptionata pe lanseta nu vei avea nici o problema...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Eu am un Ron Thompson 2,10/5-20.Sunt foarte multumit de el,merge la biban si la strapa dar face fata si la bucati mai maricele.Am scos cu ea salau la 3 kg si un ten tot de 3 kg,deci ce pot sa iti spun,la banii care ii dai pe ea se merita.Cat despre chestia cu "blegitul" nu prea cred.Am batul de vreo 2 ani si l-am cam "forjat"dar nu cred ca i s-a pierdut din abilitati.
Sculele sunt mai mult pt sufletul tau! fiecare va recomanda cei cade lui cel mai bine in mana. O lanseta specializata pe toata gama nu vei gasi decat daca faci rabat la pretentii. Eu la biban si la pescuit usor( pt ca asta imi place cel mai mult) folosesc un G. Loomis pe blank de GL3 si o mulineta Daiwa Capricorn sau Shimano sedona si sunt mai mult decat multumit. Dar asta nu inseamna ca numai cu lansete scumpe poti prinde peste. Tocamai sau intors niste prieteni de-ai mei din delta si au avut o partida pe cinste. Aveau niste scule luate din obor care n-au nici o treaba cu spinningul. Asa ca ..gaseste pestele si prb cu sculele o rezolvi relativ repede dupa aia.
Fir intins!
Fir intins!
fratilor sa arunci rotative 0 sau 00 e spinningul adus la rang de arta! si cum arta costa ma indoiesc ca veti reusi sa aruncati 1-2 g cu ceva care costa 1.500.000. Va spun asta din experienta . Am folosit ani de zile tot felu de scule , chiar si ron thompsonurile despre care se vb dar rezultate n-am obtinut decat cu G Loomis UL( nu ca numai asta e buna dar pe asta am folosito eu pana acum). Asta daca vreti sa pescuiti de pe mal pt ca aici conteaza cel mai mult distanta. Distanta o mai da intr-o mare masura si firu asa ca atentie la fir!
- Wavedancer
- veteran
Lanseta:
Pt. pescuit de pe mal: AiRRUS Co-Matrix 457 model AS761ML (7'6", Medium-Light Power, Medium action), pret USA 110$
Pt. pescuit din barca: AiRRUS Co-Matrix 457 model AS601ML (6'0", Medium-Light Power, Medium action), pret USA 90$
Citeste comentariile despre modelul asta la http://www.tackletour.com
Mulineta: Daiwa Samurai 7i model SA2500-7i respectiv SA1500-7i
Ambele cu raport de recuperare mare 5,1:1 (excelent pt speciile tinta mentionate de tine), pret USA 30$
Cu tot cu transport te incadrezi in 150$
Fir Intins!
Pt. pescuit de pe mal: AiRRUS Co-Matrix 457 model AS761ML (7'6", Medium-Light Power, Medium action), pret USA 110$
Pt. pescuit din barca: AiRRUS Co-Matrix 457 model AS601ML (6'0", Medium-Light Power, Medium action), pret USA 90$
Citeste comentariile despre modelul asta la http://www.tackletour.com
Mulineta: Daiwa Samurai 7i model SA2500-7i respectiv SA1500-7i
Ambele cu raport de recuperare mare 5,1:1 (excelent pt speciile tinta mentionate de tine), pret USA 30$
Cu tot cu transport te incadrezi in 150$
Fir Intins!