discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
melculbeat
- veteran

http://www.youtube.com/watch?v=7jqMFF541pk
cu dedicatie pt cele doua tabere, desi doar una polueaza toate topicurile de pe acest forum. nu-mi place sa fiu partinitor. ca sa nu mai zic ca sint fan vank, vunk

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
modigliani
- veteran

Melcule .... cam gresesti . Lovesti prea usor . Scuza-ma ca-ti spun .
Indianu' chiar a fost bine intentionat . Ali e un bezmetic care deschide alandala tot soiu' de topicuri , care mai de care mai interesante , ca asta cu ,, ti-o arat , mi-o arati si tu ? " (

)
Eu i-am dat ,, praf de zbor " . Acum e la cursuri , la primele salturi . Dar daca vreti sa radeti la iarna ca la Divertis ..... tine-ti-l , nene ! ,, Distractie placuta " si rabdare de wolfram !
-
melculbeat
- veteran

modigliani scrie:Melcule .... cam gresesti . Lovesti prea usor . Scuza-ma ca-ti spun .
Indianu' chiar a fost bine intentionat . Ali e un bezmetic care deschide alandala tot soiu' de topicuri , care mai de care mai interesante , ca asta cu ,, ti-o arat , mi-o arati si tu ? " (

)
Eu i-am dat ,, praf de zbor " . Acum e la cursuri , la primele salturi . Dar daca vreti sa radeti la iarna ca la Divertis ..... tine-ti-l , nene ! ,, Distractie placuta " si rabdare de wolfram !
pictore, avusasi o eroare de optica.
tocmai ca am batut apa in piua ca indianul e singurul care a venit cu argumente pertinente. chiar nu am zis-o la misto. dar in afara de indian...MEDICAMENTE, MEDICAMENTE.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
modigliani
- veteran

Scuza-ma , te rog . Am inteles gresit , probabil , postarea ta !
Dau io o bere !

-
melculbeat
- veteran

stai mah relax, cred ca putem discuta orice fara sa ne incrincenam si sa visam razboaie ale frustrarilor dobindite in copilarie
berea, vinu', visinata, vodka le bem de placere...

-
modigliani
- veteran

Ok ! Il luam si pe Ali , da'-i luam Actimel si sirop de tuse . Ce sa-i faci , nene ? Vrea la peste si cu asta basta ! I-am zis sa stea cuminte si sa-si faca lectii inainte sa ,, predea " . Nu , nene ! El e ,, king " ! V-am zis , parca , banuiala mea : e pitita bine puiernita asta cu pui de daci !
Si ..... pe bune , trusele alea cu naluci , sau macar parte din ele ..... sunt ciordite ! Le-am vazut eu la unu' de stia sa dea bine din ele .....
-
melculbeat
- veteran

-
ANDREI RIGA
- veteran

-
melculbeat scrie:berea, vinu', visinata, vodka le bem de placere...

In ordinea asta ?

Cred ca trebuie sa facem un grafic sa nu uitam vreuna!

-
melculbeat
- veteran

ANDREI RIGA scrie:melculbeat scrie:berea, vinu', visinata, vodka le bem de placere...

In ordinea asta ?

Cred ca trebuie sa facem un grafic sa nu uitam vreuna!

orice ierarhie e perfectibila si poate fi completata
cum e batul? ca mi-e si frica sa te intreb

-
ANDREI RIGA
- veteran

-
Inseamna ca nici n-ai citit foarte atent forumul acu vreo 2-3 saptamani.

Pentru ca devine structura de tinut salai impreuna cu o mulineta Ryobi pe fundul Borcei

Dar daca tot ma intrebi, era batul pe care-l visam ptr pescuitul din barca pe Dunare: foarte usor, foarte senzitiv, rupea gura salaului,scurt de 1.80, cu gripul scurt si putea arunca spre 50gr. ce-si poate dori mai mult cineva care pescuieste dintr-o barcuta, asezat?

Nu stau bine cu banii, dar o sa incerc sa cumpar altul cand voi putea ! Sau macar un Stingray echivalent (gura lumii spune ca-s mai slabe).Mai am doua Trinis-uri de 1.80, unul L si unul UL si cu cel UL pescuiesc destul de des. de fiecare data cand il desfac , ma ia plansul... La primul clean uit, pana la urmatoarea partida!