Salut
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Mai baieti , haideti sa va spun eu ca nu are rost sa va pierdeti timpul aiurea .
Daca va uitati atent in trusa lui , o sa ramaneti uimiti ca pozele sunt de fapt de pe aici si de pe alt site .
Mi-a atras atentia gumele cu cap rosu pe care le-am vazut intr-un topic numit "Ultimile achizitii" de pe un alt site(poze postate de un user cu vechime
) . Pe urma am recunoscut si celelalte poze , unele fiind luate de pe la vanzari . Copchilu' are putin peste 10 anisori. Dincolo a fost tras pe dreapta pentru ineptiile debitate intr-un timp foarte scurt .

Mi-a atras atentia gumele cu cap rosu pe care le-am vazut intr-un topic numit "Ultimile achizitii" de pe un alt site(poze postate de un user cu vechime
) . Pe urma am recunoscut si celelalte poze , unele fiind luate de pe la vanzari . Copchilu' are putin peste 10 anisori. Dincolo a fost tras pe dreapta pentru ineptiile debitate intr-un timp foarte scurt .

- semlecangheorghe
- veteran
Re: salut
@Indian Larry - Ti-as da dreptate,... prea usor vorbeste de 1-4 kg.ally scrie:Avat de la 1kg la 4 kg am prins cu rotativele acelea cu corp galben atat la cele cu corp argintiu nimic

-
- veteran
haoleooooo...s-a tignit lumea de tot!
in afara de indian, care pare sa aiba dovezi palpabile...restu', GERULA GERULA, 1-4kg e doar pt initiati...pffffffff
lasati omu' sa zica ce are de zis si pe urma il combateti, daca e de combatut.
MEDICAMENTE, MEDICAMENTE!
sincer, as prefera sa fie un copchil de 10 ani decit jegula. ar mai avea o sansa...bineinteles, nu cu asemenea tratament din partea voastra.
in rest: MEDICAMENTE, MEDICAMENTE
in afara de indian, care pare sa aiba dovezi palpabile...restu', GERULA GERULA, 1-4kg e doar pt initiati...pffffffff
MEDICAMENTE, MEDICAMENTE!

sincer, as prefera sa fie un copchil de 10 ani decit jegula. ar mai avea o sansa...bineinteles, nu cu asemenea tratament din partea voastra.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
- stefanflorin
- veteran
Chiar as fi curios sa vad trusele catorva maniaci, obsedati, piscopati, sau cum s-or mai numi cativa din cei care activeaza pe forumul asta si care sunt convins ca au mult mai multe decat un magazin de specialitate bine dotat
Eu unul in afara de cateva kile de gume, cateva kile de jiguri, vreo 20 de voblere si vreo 20 de tinichele nu prea am ce arata (poate chieptoralii). Si-asa sunt mult prea multe
Hai bagati, bagati ca topicul e bun, fie el si cu autor de +- 10 ani.

Eu unul in afara de cateva kile de gume, cateva kile de jiguri, vreo 20 de voblere si vreo 20 de tinichele nu prea am ce arata (poate chieptoralii). Si-asa sunt mult prea multe

Hai bagati, bagati ca topicul e bun, fie el si cu autor de +- 10 ani.
melculbeat scrie:haoleooooo...s-a tignit lumea de tot!
MEDICAMENTE, MEDICAMENTE!![]()
![]()
![]()
Melcule , eram tentat sa pun si link , dar iar picam cu dosul in maciuca pe motiv de "reclama" .

Pe urma continua cu intrebari despre dintii stiucii pe un topic unde se vorbeste despre rapala .Si tot asa pana spargeti tastatura .

Ramane sa va convingeti .

era unul cu 4000 de naluci de stiuca, pacat ca nu mai intra pe forumstefanflorin scrie:Chiar as fi curios sa vad trusele catorva maniaci, obsedati, piscopati, sau cum s-or mai numi cativa din cei care activeaza pe forumul asta si care sunt convins ca au mult mai multe decat un magazin de specialitate bine dotat![]()

-
- veteran
Indian Larry scrie:melculbeat scrie:haoleooooo...s-a tignit lumea de tot!
MEDICAMENTE, MEDICAMENTE!![]()
![]()
![]()
Melcule , eram tentat sa pun si link , dar iar picam cu dosul in maciuca pe motiv de "reclama" .Chestia e simpla rau : este un copil cu erectii la prima descoperire a pestelui . Eu v-am avertizat sa nu va pierdeti timpul aiurea , atata tot . O sa vedeti ca o sa inceapa cu cereri de id de mess , ce stil de pescuit preferati si ce varsta aveti .
![]()
Pe urma continua cu intrebari despre dintii stiucii pe un topic unde se vorbeste despre rapala .Si tot asa pana spargeti tastatura .![]()
Ramane sa va convingeti .
mah, nu zisei nimic aiurea despre observatia ta...tocmai, ca mi se pare pertinenta. dar ti-ai dat si tu seama ce am vrut sa zic

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid