Salut

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 28 Noi 2010, 17:35

[quote="ally"]Fisierul tau este prea mare sau este corupt.asta imi zice daca vreau sa o pun la album:|[/quote]

Cauta-ti alt program cu care sa redimensionezi pozele. Sunt programe cu care o poti face foarte mica, dar calitatea ramane aceeasi(sau aproape)

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Noi 2010, 19:12

Alice , ia spune-le tu la bajeti cati ani ai . :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Noi 2010, 19:25

Mai baieti , haideti sa va spun eu ca nu are rost sa va pierdeti timpul aiurea . :lol: Daca va uitati atent in trusa lui , o sa ramaneti uimiti ca pozele sunt de fapt de pe aici si de pe alt site . :lol: :lol:
Mi-a atras atentia gumele cu cap rosu pe care le-am vazut intr-un topic numit "Ultimile achizitii" de pe un alt site(poze postate de un user cu vechime
) . Pe urma am recunoscut si celelalte poze , unele fiind luate de pe la vanzari . Copchilu' are putin peste 10 anisori. Dincolo a fost tras pe dreapta pentru ineptiile debitate intr-un timp foarte scurt . :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Noi 2010, 19:27

Seamana cu Gerula :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

edy.tm
veteran
veteran

Re: salut

Mesaj de edy.tm » 28 Noi 2010, 19:31

ally scrie:Avat de la 1kg la 4 kg am prins cu rotativele acelea cu corp galben atat la cele cu corp argintiu nimic
@Indian Larry - Ti-as da dreptate,... prea usor vorbeste de 1-4 kg. :oops:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 28 Noi 2010, 21:37

haoleooooo...s-a tignit lumea de tot!
in afara de indian, care pare sa aiba dovezi palpabile...restu', GERULA GERULA, 1-4kg e doar pt initiati...pffffffff
lasati omu' sa zica ce are de zis si pe urma il combateti, daca e de combatut.
MEDICAMENTE, MEDICAMENTE! :lol: :lol: :lol:

sincer, as prefera sa fie un copchil de 10 ani decit jegula. ar mai avea o sansa...bineinteles, nu cu asemenea tratament din partea voastra.

in rest: MEDICAMENTE, MEDICAMENTE
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 28 Noi 2010, 22:28

Chiar as fi curios sa vad trusele catorva maniaci, obsedati, piscopati, sau cum s-or mai numi cativa din cei care activeaza pe forumul asta si care sunt convins ca au mult mai multe decat un magazin de specialitate bine dotat :D
Eu unul in afara de cateva kile de gume, cateva kile de jiguri, vreo 20 de voblere si vreo 20 de tinichele nu prea am ce arata (poate chieptoralii). Si-asa sunt mult prea multe :lol:
Hai bagati, bagati ca topicul e bun, fie el si cu autor de +- 10 ani.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Noi 2010, 22:49

melculbeat scrie:haoleooooo...s-a tignit lumea de tot!
in afara de indian, care pare sa aiba dovezi palpabile...restu', GERULA GERULA, 1-4kg e doar pt initiati...pffffffff

sincer, as prefera sa fie un copchil de 10 ani decit jegula. ar mai avea o sansa...bineinteles, nu cu asemenea tratament din partea voastra.

Melcule , eram tentat sa pun si link , dar iar picam cu dosul in maciuca pe motiv de "reclama" . :oops: Chestia e simpla rau : este un copil cu erectii la prima descoperire a pestelui . Eu v-am avertizat sa nu va pierdeti timpul aiurea , atata tot . O sa vedeti ca o sa inceapa cu cereri de id de mess , ce stil de pescuit preferati si ce varsta aveti . :lol:
Pe urma continua cu intrebari despre dintii stiucii pe un topic unde se vorbeste despre rapala .Si tot asa pana spargeti tastatura . :lol:
Ramane sa va convingeti . :roll:

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 28 Noi 2010, 22:54

stefanflorin scrie:Chiar as fi curios sa vad trusele catorva maniaci, obsedati, piscopati, sau cum s-or mai numi cativa din cei care activeaza pe forumul asta si care sunt convins ca au mult mai multe decat un magazin de specialitate bine dotat :D
era unul cu 4000 de naluci de stiuca, pacat ca nu mai intra pe forum :)

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 28 Noi 2010, 22:57

Indian Larry scrie:
melculbeat scrie:haoleooooo...s-a tignit lumea de tot!

Melcule , eram tentat sa pun si link , dar iar picam cu dosul in maciuca pe motiv de "reclama" . :oops: Chestia e simpla rau : este un copil cu erectii la prima descoperire a pestelui . Eu v-am avertizat sa nu va pierdeti timpul aiurea , atata tot . O sa vedeti ca o sa inceapa cu cereri de id de mess , ce stil de pescuit preferati si ce varsta aveti . :lol:
Pe urma continua cu intrebari despre dintii stiucii pe un topic unde se vorbeste despre rapala .Si tot asa pana spargeti tastatura . :lol:
Ramane sa va convingeti . :roll:

mah, nu zisei nimic aiurea despre observatia ta...tocmai, ca mi se pare pertinenta. dar ti-ai dat si tu seama ce am vrut sa zic :wink:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Scrie răspuns