Andrei.
Pai pun Hornet, insa 2,5 nu am gasit, si am luat 4 cm. dar e bun, prind bucati mai mari, daca sunt..
No barfiti in continuare, ca ma duc la somn....
o zi buna.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Pune-i un plumb la 50-60 cm inaintea nalucii .... vezi cum umbla la "fund "draqdevil scrie:Majoritatea Tyny-urilor pe care le am sinking se scufunda f. putzin si incet,is cam suspending,dar am vreo 3 bucati care is mult mai grele decat celalalte si se scufunda f. repede,nu am reusit inca sa imi dau seama de ce...
am dat azi cu butcheru de 5 cm si 7gr mai mult din curiozitate si am avut o mare surpriza, 3 cleni mari, dintre care unu de 40cm, am mai prins cativa mai mititei la un lovec rapy de 2cm si 1gr, foarte greu de lansat. cred ca trebuie sa ies iarasi la cumparaturid4md3od scrie: incearca macar din curiozitate vreodata sa dai si cu un Butcher de 5cm, un Minnow de 6 cm zvacnind-ul usor din varf sau cu un Executor de 5 (in realitate de 6) si probabil ca ti se va schimba topul preferintelor ...
daca ai incercat cu bucher de ce nu incerci si cu cultiva sa vezi diferentza,incearka cu culoarea asta http://www.xxx.ro/galerie/-produs-1473/1436/ sau asta http://www.xxx.ro/galerie/-produs-2183/2116/....georcaef scrie:am dat azi cu butcheru de 5 cm si 7gr mai mult din curiozitate si am avut o mare surpriza, 3 cleni mari, dintre care unu de 40cm, am mai prins cativa mai mititei la un lovec rapy de 2cm si 1gr, foarte greu de lansat. cred ca trebuie sa ies iarasi la cumparaturid4md3od scrie: incearca macar din curiozitate vreodata sa dai si cu un Butcher de 5cm, un Minnow de 6 cm zvacnind-ul usor din varf sau cu un Executor de 5 (in realitate de 6) si probabil ca ti se va schimba topul preferintelor ...
Dorado Alaska sinking 3.5cm-6grame,se duce racheta si prinde barosani!georcaef scrie:am dat azi cu butcheru de 5 cm si 7gr mai mult din curiozitate si am avut o mare surpriza, 3 cleni mari, dintre care unu de 40cm, am mai prins cativa mai mititei la un lovec rapy de 2cm si 1gr, foarte greu de lansat. cred ca trebuie sa ies iarasi la cumparaturid4md3od scrie: incearca macar din curiozitate vreodata sa dai si cu un Butcher de 5cm, un Minnow de 6 cm zvacnind-ul usor din varf sau cu un Executor de 5 (in realitate de 6) si probabil ca ti se va schimba topul preferintelor ...