salmo perch
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: salmo perch
Policarbonat ii zice
Pt. cateva barbete iti dau eu o bucata A4 de 1.5mm.

Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.
merci pentru lamuriri ... poate te uiti exact ce e lexanul si ce e policarbonatulDEM scrie:Policarbonat ii zice[.....]

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
este exact ca si cum eu as zice: mi-am rupt mana la care cineva mi-ar atrage atentia ca se zice mi-am rupt bratul ...DEM scrie:Conteaza?

Conteaza sa repare,omu voblerul,sa tina si sa-l foloseasca in continuare,ce conteaza ca-i zice la material;policarbonat,lexan,copol,G-pet sau mai stiu eu altceva. 

DEM scrie:Conteaza sa repare,omu voblerul,sa tina si sa-l foloseasca in continuare,ce conteaza ca-i zice la material;policarbonat,lexan,copol,G-pet sau mai stiu eu altceva.

numai bine ...
-
- veteran
pexiglass se cheama ,policarbonatul este fagurat si este cu totul altceva cel cu care umple lumea portile cica...e la moda 

mersi dar nu ma complic cu posta sau altceva... cred ca o sa incerc cu pexiglas ca e mai usor de gasit zic ioDEM scrie:Policarbonat ii zicePt. cateva barbete iti dau eu o bucata A4 de 1.5mm.

Plexiglasul e CASANT,mai bine incearca cu plasticul de la ''bulk''(ala in care se pun cd-urile) cum a propus colegul@anem.
Spor la treaba si fir intins. 

- wildexplorer
- utilizator constant
Daca ai o firma de publicitate in apropiere incearca la ei, cu siguranta au ceva deseuri de plexiglass, macrolon, polistyrol sau alte materiale folosite. Exista si o polipropilena translucida, insa sub 3 mm e cam greu de gasit.