salmo hornet in Timisoara

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 21 Iul 2005, 20:13

site-ul salmo: http://www.salmofishing.com/
salmo costa de la 140.000 pana pe la 300.000 depinde de model. oricum nu le gasesti in romania toate modelele.

pt. voblerele Dady, vorbeste direct cu producatorul... e pe aici pe forum si el.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 22 Iul 2005, 00:39

Hai sa va spun un magazin din Timisoara care are oferta cea mai bogata de Salmo din Timisoara.Pe Simion Barnutiu,treceti de P-ta Badea Cartan,cand ajungeti in dreptul blocurilor care sunt pe dreapta(Zona Dorobanti),faceti la dreapta intre blocuri,inainte de a ajunge la sediile de banci care sunt la parterul acelor blocuri.Inainte vreo 50 m,pe dreapta.Articole de pescuit si animale de companie.Dati o bere. :D

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 22 Iul 2005, 07:20

Gasesc modele hornet de 6 cm. excelente la stiuca .
si de obicei se gasesc prin toate magazinele ce importa salmo .

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 22 Iul 2005, 07:26

Michael scrie:Hai sa va spun un magazin din Timisoara care are oferta cea mai bogata de Salmo din Timisoara.Pe Simion Barnutiu,treceti de P-ta Badea Cartan,cand ajungeti in dreptul blocurilor care sunt pe dreapta(Zona Dorobanti),faceti la dreapta intre blocuri,inainte de a ajunge la sediile de banci care sunt la parterul acelor blocuri.Inainte vreo 50 m,pe dreapta.Articole de pescuit si animale de companie.Dati o bere. :D
Michael, de mult iau Salmo de acolo :wink:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 22 Iul 2005, 15:55

adilucu scrie:
Si de ce nu te lauzi si la altii?Esti secretos? :lol: Doamna de la Somonul repeta acelasi vers,cum ca ea comanda si furnizorul nu-i aduce...bullshit...cum se poate atunci ca un magazin cat un butic,intre blocuri sa aiba mereu plansa plina cu o gramada de modele Salmo?

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 22 Iul 2005, 21:16

Michael scrie:
adilucu scrie:
Si de ce nu te lauzi si la altii?Esti secretos? :lol: Doamna de la Somonul repeta acelasi vers,cum ca ea comanda si furnizorul nu-i aduce...bullshit...cum se poate atunci ca un magazin cat un butic,intre blocuri sa aiba mereu plansa plina cu o gramada de modele Salmo?
Michale, tot de pe forum am aflat si eu de el. Este un topic cu magazinele de pescuit din Timisoara. Acolo e mentionat si magazinul asta. Si daca e vorba de Salmo, eu stiu 3 magazine care au salmo: Somonul, asta de care am vorbit noi acuma si inca unu` in zona aia pe la Tera (nu stiu strada).

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 25 Iul 2005, 21:06

Am fost si la ala,dar marimi mari care ma intereseaza pe mine am gasit pe placul meu doar in Dorobanti.

Scrie răspuns