salmo hornet in Timisoara
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Vreau sa ma duc duminica asta un pic la Giorog -Arad(asa se scrie ? ...n-am fost niciodata) cu niste prieteni daca reusesc sa ma trezesc dupa festivalul berii. Am inteles ca merge stiuca bine la vobler. Iar de saptamana viitoare 22.05 imi iau concediu o saptamana si ma duc 3-4 zile pe Dunare cu 2 prieteni unde vreau sa incerc la crap, salau si somn ( planuri mari...sa vedem la care din ele ma opresc)
of course ca pe frontiera,
Sunt foarte hotarat si pregatesc de mult partida asta, dar de obicei cand sunt bine pregatit atunci nu mananca si prind doar caras si salaiasi de 200-300 grame.Trebuie sa pun si o lumanare sau sa-mi sfintesc betele ca daca nu-mi fac damblaua acuma, ma sinucid pana la urmatorul concediu (sfarsitul lui August) cand pot sa merg din nou pe Dunare ( atunci stau vreo 6-7 zile si nu se poate sa nu-l nenorocesc). Va anunt eu, sper sa am ce povesti.
KKT pe betze!
Sunt foarte hotarat si pregatesc de mult partida asta, dar de obicei cand sunt bine pregatit atunci nu mananca si prind doar caras si salaiasi de 200-300 grame.Trebuie sa pun si o lumanare sau sa-mi sfintesc betele ca daca nu-mi fac damblaua acuma, ma sinucid pana la urmatorul concediu (sfarsitul lui August) cand pot sa merg din nou pe Dunare ( atunci stau vreo 6-7 zile si nu se poate sa nu-l nenorocesc). Va anunt eu, sper sa am ce povesti.
KKT pe betze!
Nu, dar am de gand. Tu ai pescuit acolo?gabor scrie:ati pescuit vreodata la bazias, nera moarta, delta nerei?
http://www.portiledefier.ro/webporti/
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
am fost doar o data la mraconia. dar nu mi-a placut. manele si braconieri.
am auzit ca poti sa rezolvi cu o parte din birocratie la ajvps timis, dar totusi e doar un zvon. ar trebui sa ma interesez, dar pana acum numai informatii confuze/contradictorii am primit de la ei.
un coleg e din oravita. nu pescuieste, dar a fost la nera moarta. cica e foarte curata apa, plina de agataturi si de stiuci.
am auzit ca poti sa rezolvi cu o parte din birocratie la ajvps timis, dar totusi e doar un zvon. ar trebui sa ma interesez, dar pana acum numai informatii confuze/contradictorii am primit de la ei.
un coleg e din oravita. nu pescuieste, dar a fost la nera moarta. cica e foarte curata apa, plina de agataturi si de stiuci.