discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Hell
- veteran

-
misulian scrie:"SDR-urile (shallow deep runner) .
Adica....SDR=shallow deep runner....???? ia mai uitate odata prin cartile de la salmo
apoi vii si iti dai singur cu replica ta in cap
sunt voblere plutitoare cu barbeta supradimensionata care le obliga sa evolueze la o adancime mai mare decat modelul de baza
Mai citeste nitel prin cartile de specialitate....nu de alta ...dar cel care a postat intrebarea va intelege gresit
No offense

-
JONES
- veteran

-
poate daca alegeti modele mai maricele nu o sa luati tot puietul de clean . Clean la 200 de grame

.
Unde pescuiesc eu adica pe MURES marimea 4-5 si culoare DACE e cea mai prinzatoare.
DR (deep runner) e o chestie dar e limitata ca aplicatie in sensul ca trebuie sa fii sigur ca fundul e relativ curat si nu are iarba si crengi.
Atentie la adancime prescrisa (daca scrie 4 m adancime) nu ai ce cauta cu el pe ape curgatoare etc.
La adancime mare nu prea sta cleanul, eu personal nu am prins sub 1,5 m si asta era un gropan langa un prag.
the angler is catching xxx, not by the lure
-
danr
- Site Admin

sdr - super deep runner
intr-adevar sunt floating cu barbeta supradimensionata pentru evolutie la mare adancime
de exemplu hornet de 4 cm sdr evolueaza la 2,5-4 m
-
micutsebastian
- utilizator constant

-
mihaitzzza scrie:Dragi pescari iubitori si cunoscatori ai spinningului. Am si eu o nelamurire. Am citit pe acest forum ca s-au prins cleni la vobler Salmo Hornet, dar as dori sa ma lamuriti si pe mine daca modelul urmator este un bun prinzator de cleni (asta din ce ati auzit sau din experientele proprii):
Nume: Salmo Hornet 4SDR
Color: Luminescent pink dace
Lungime: 4 cm
Greutate: 3,8 g
Model: floating
Adancime: 2,5 m / 4 m
P.S.: Vanzatoarea mi-a spus ca este un model fosforescent (si scrie si pe el: "Glows in dark").
Astept opiniile si parerile voastre. Multumesc anticipat.
Fir intins!
Daca l-ai luat e bun , foloseste-l cu incredere atunci cand cauti cleanul in apa adanca, dimensiunea e foarte buna mai ales ca in apa adanca nu prea stau clenusei... eu am prins si salau la modelul asta.
-
grecu
- veteran

ii bun la salau primavara cand depune ca face galagie mare si il irita
-
beny
- utilizator nou

hornetul este un wobbler foarte bun ,favoritul meu personal este marimea 4-5 decor de biban si de rac cu spatele verde cu rosu pe burta , am luat cleni foarte multi si mari stiuca, somn ,si biban