Saint Croix Avid sau Kistler Magnesium ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Saint Croix Avid sau Kistler Magnesium ?
Vreau sa achizitionez un bau mediu sau med-lite dintre urmatoarele doua variante, pt. salau pe lac :
Varianta 1) Kistler magnesium
MgAPM70S, All Purpose-Medium Spin 7' ft, 2.13 mt 1 1/8-1/2 oz, 3.5-14 gr 10-15 lb, 4.54-6.81 kgf Medium Fast
sau
Varianta 2) Saint Croix Avid
AVS70MLF 7' ft, 2.13 mt 1 1/8 - 3/8 oz, 3.5-10 gr 4-10 lb, 1.81-4.54 kg Medium - Light Fast
Care considerati Dvs. ca e mai bun (sau potrivit) ?
Varianta 1) Kistler magnesium
MgAPM70S, All Purpose-Medium Spin 7' ft, 2.13 mt 1 1/8-1/2 oz, 3.5-14 gr 10-15 lb, 4.54-6.81 kgf Medium Fast
sau
Varianta 2) Saint Croix Avid
AVS70MLF 7' ft, 2.13 mt 1 1/8 - 3/8 oz, 3.5-10 gr 4-10 lb, 1.81-4.54 kg Medium - Light Fast
Care considerati Dvs. ca e mai bun (sau potrivit) ?
mai putin rezistente
E adevarata povestea ca aceste bete kistler sunt mai putin rezistente ?
avid fara sa te gandesti. st croix pur si simplu sunt bete cu traditie, cu un costumer service extraordinar si stau 100% in spatele produselor. kistler s-a lansat relativ tarziu pe piaztza prin 2000 dupa ce fondatorul sau a lucrat initial pt allstar. a plecat de la allstar cu inca cativa prieteni si a fondat kistlerrods. initial a avut un succes fulminant pe piatza americana dupa ce a aparut pe piatza cu cateva bete revolutionare( manier split grip, lipsa foregripului, inserte ceramice colorate, custom hook hanger). dupa o perioada relativ buna pentru companie au aparut si cateva scandale: multe blankuri facute in china, probleme cu distributia, probleme cu unele blankuri, multe suspiciuni si anunturi contradictorii cu privinta la tara de provenienta a componentelor, folosirea bisericii si a religiei pentru a face cunoscute produsele, lipsa consistentei in ceea ce priveste blankurile si designul betelor. firma a pierdut multi clienti si sunt destui americani care nici nu vor sa mai auda de aceasta firma. parerea mea personala este ca aceste produse sunt bune dar calitatea a crescut simtitor dupa 2008. cele mai cunoscute si bune bete de la kistler cred ca a fost LTA dintre 2005 si 2008. avidul cred ca e mai sensitiv, mai fast si are finisaje mai bune. am avut unul de 6.6 medium-lite
- PescarNebun
- senior
Avid-ul fara rezerve, insa sunt si alte optiuni mai bune, mai cauta.
WSB NEVER GIVE UP!
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
- Torescu Octavian
- senior
- Unchiu Stiuc :-)
- junior