Ryobi Zauber fake
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Ryobi Zauber fake
Buna si bine v-am gasit,
Imi cer scuze anticipat daca postul meu incalca regulamentul - nu intentionez sa fac reclama, ci doresc sa ma lamuresc asupra unor aspecte.
Dupa cum sugereaza si titlul, intrebarea mea se refera la mulinetele Ryobi Zauber. Mi-a fost recomandat sa achizitionez aceste mulinete de pe alibaba, intrucat pretul este considerabil mai mic decat pretul din magazine. Diferenta de pret uriasa ridica si intrebarea daca acele mulinete sunt originale sau nu, si cum se poate verifica originalitatea lor? Este cineva care a comandat aceste mulinete din China si a avut probleme? Sau ati auzit pana acum de fake-uri/ clone ale acestor mulinete?
Repet, nu intentionez sa fac reclama acelui website. Daca insa postul meu este considerat astfel, rog un moderator sa il stearga.
Imi cer scuze anticipat daca postul meu incalca regulamentul - nu intentionez sa fac reclama, ci doresc sa ma lamuresc asupra unor aspecte.
Dupa cum sugereaza si titlul, intrebarea mea se refera la mulinetele Ryobi Zauber. Mi-a fost recomandat sa achizitionez aceste mulinete de pe alibaba, intrucat pretul este considerabil mai mic decat pretul din magazine. Diferenta de pret uriasa ridica si intrebarea daca acele mulinete sunt originale sau nu, si cum se poate verifica originalitatea lor? Este cineva care a comandat aceste mulinete din China si a avut probleme? Sau ati auzit pana acum de fake-uri/ clone ale acestor mulinete?
Repet, nu intentionez sa fac reclama acelui website. Daca insa postul meu este considerat astfel, rog un moderator sa il stearga.
- stefanflorin
- veteran
Re: Ryobi Zauber fake
pai zauberele bisnitarite pe forum aici de unde crezi ca provin?
nu-s fake, acolo e tara de provenienta. Da ce te faci daca iti comanzi una si ti-o trimite chinezu defecta? sau cu mici jocuri sau zgomote in angrenaje?
nu-s fake, acolo e tara de provenienta. Da ce te faci daca iti comanzi una si ti-o trimite chinezu defecta? sau cu mici jocuri sau zgomote in angrenaje?
Urasc atarnatorii!
Uita-te la diferenta de pret a echipamentelor de pescuit si nu numai din magazinele romanesti vs preturile la care gasesti acelasi produs "afara" . De exemplu am cumparat o mulineta Shimano cu 700 de lei in timp ce in magazine noastre costa intr 870-920 lei... o fi "facatura" sau magazinele de la noi aplica un adaos prea mare (asta si datorita taxelor suplimentare pe care le percepe statul roman cat si datorita dorintei de a obtine un profit cat mai consistent)?!
-
- senior
N-am auzit de Zaubere contrafacute, dar nici nu cumpar mulinete decat noi si din magazin. Oricum in China sunt facute (ca multe alte chestii de marca) dar la calitatea ceruta de japi. Cat despre diferentele de pret fata de cele de afara...e evident ca la noi totul e mai scump. Daca la modelele noi, in primul an pretul e cam acelasi, in anii urmatori afara pretul scade incontinuu, pe cand la noi reducerile sunt nesemnificative. De pilda am luat anul trecut o Daiwa Procaster 1500A din Franta la 44E (la noi e 292 lei) si o Daiwa Legalis 4000HA cu 29,50E (la noi e 350 lei). Ambele noi, din magazine, dar modele mai vechi. De multe ori e mai avantajos sa cumperi un produs online de afara, cu toate taxele ce le implica, decat sa iei de la noi. Asta-i comertul de la noi. Nimeni n-o sa-ti vanda ieftin cat timp tu esti dispus sa cumperi scump.
- stefanflorin
- veteran
pai hai sa o luam logic...un furnizor vinde catre magazin un produs cu 100lei +tva=120 lei. Magazinul are un adaos sa zicem de 20 %la produsul respectiv deci ajunge la raft cu pretul de 144 de lei din care 20% din pretul platit de client este TVA-ul respectiv aproximativ 29 de lei. Magazinul are salariati, chirie, impozit pe profit, tva, cheltuieli de intretinere si toate cele rahaturi care se aduna pe langa. Asa ca din cei 24 de lei castigati pe produsul ala, profitul magazinului este insesizabil. Solutia este fie un adaos mai mare la produsul respectiv, fie un rulaj foarte mare (lucru care nu se prea intampla in cele mai multe cazuri). Deci, cine e vinovat ca la noi in tara toate-s mai scumpe?
Urasc atarnatorii!
Acum eu nu fac socoteala nimanui dar de la 250 lei la 600 lei e drum lung.
Si sa fim seriosi, toate zauberele rontaie dupa cateva partide, nu numai cele de pe alibaba, nu mai fi tu rautacios defel.

Si sa fim seriosi, toate zauberele rontaie dupa cateva partide, nu numai cele de pe alibaba, nu mai fi tu rautacios defel.

Uite cum revine câte unul si-ti 'ute directia;tocmai imi numărasem banii pentru un zauber
cne-i rautaciosul? 

Ia-ti un Spro red arc si scapi de problemele specifice Zauber.rine scrie:Uite cum revine câte unul si-ti 'ute directia;tocmai imi numărasem banii pentru un zaubercne-i rautaciosul?
mda...un zauber vopsit in rosu... 

- stefanflorin
- veteran
nu stiu de ce zici ca rontaie, la mine a capatat rontait mai repede daiwa decat zauberu, si la ala din alte motive, nu din cauza uzurii.Gogol scrie:Acum eu nu fac socoteala nimanui dar de la 250 lei la 600 lei e drum lung.![]()
Iar zauberu nu e 600, e 400 si ceva, bani in care sunt incluse o gramada de taxe, adaos comercial o data la distribuitor si inca o data la magazin, deci e usor de jusificat pretul...si tigarile ies pe poarta fabricii cu 4-5 lei si costa 14,50 -16...si-s produse la noi.
Urasc atarnatorii!