Ryobi Zauber fake

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

fishmaster56
senior
senior

Re: Ryobi Zauber fake

Mesaj de fishmaster56 » 25 Feb 2016, 07:56

Inca nici eu nu ma plang de Zauberul meu si-l frec de vre-un an si jumate in medie de 3 ori pe saptamana (exceptie iarna si prohibitia). Functioneaza perfect, parca chiar mai bine decat cand era nou. Iar Red Arc-ul e clar un Zauber vopsit in rosu. La mulinete ca la masini; dupa cum ti-e norocul. Toata lumea isi da cu presupusul despre calitatea materialelor dintr-o mulineta sau alta, insa prea putini acorda atentia cuvenita unui aspect cel putin la fel de important ca si calitatea: exploatarea si intretinerea. Mulineta nu este o masina de tocat carne (desi cam seamana) ci mai degraba trebuie privita si tratata ca o bijuterie si o sa vezi ca te va tine mult si bine, chiar si aia de 100 lei. Cat despre preturi...ai dreptate stefanflorin, sistemul economic te obliga sa le maresti nejustificat, insa avem si niste mentalitati de negustorasi de balci alergatori dupa profit cat mai mare si mai rapid.

gyrgy
senior
senior

Mesaj de gyrgy » 25 Feb 2016, 08:07

fishmaster56 scrie:Inca nici eu nu ma plang de Zauberul meu si-l frec de vre-un an si jumate in medie de 3 ori pe saptamana (exceptie iarna si prohibitia). Functioneaza perfect, parca chiar mai bine decat cand era nou. Iar Red Arc-ul e clar un Zauber vopsit in rosu. La mulinete ca la masini; dupa cum ti-e norocul. Toata lumea isi da cu presupusul despre calitatea materialelor dintr-o mulineta sau alta, insa prea putini acorda atentia cuvenita unui aspect cel putin la fel de important ca si calitatea: exploatarea si intretinerea. Mulineta nu este o masina de tocat carne (desi cam seamana) ci mai degraba trebuie privita si tratata ca o bijuterie si o sa vezi ca te va tine mult si bine, chiar si aia de 100 lei. Cat despre preturi...ai dreptate stefanflorin, sistemul economic te obliga sa le maresti nejustificat, insa avem si niste mentalitati de negustorasi de balci alergatori dupa profit cat mai mare si mai rapid.
CORECT.

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 25 Feb 2016, 10:17

Gogol scrie:mda...un zauber vopsit in rosu... :lol:
Da, un Zauber vopsit rosu dar care nu "rontaie, haraie" si merge la fel ca in prima zi dupa muuulte partide, manivela nu creeaza aceleasi probleme ca Zauberul vechi, centrul de greutate difera, etc. :)

fishmaster56
senior
senior

Mesaj de fishmaster56 » 25 Feb 2016, 11:53

Posibil, nu te contrazic, doar ce spui cu siguranta ai si patit, insa pana in prezent eu n-am intalnit asa ceva la Zauber si nici partenerii mei de pescuit. Poate ai avut tu "noroc" de o jucarie mai putin reusita, ca doar nici la ei nu-s toate perfecte.

Scrie răspuns