best of all times: Dam International 20 achizitionata de tata prin 1984-1985. Pescuit an de an. O singura data desfacuta, curatate urmele vechi de vaselina si pusa alta vaselina grafitata. Acum - piesa de muzeu.
mai am o Daiwa din aceeasi epoca. La pret: stiu ca tata a dat pe un Dam Int 10 si unu 20 cat pe un televizor color. Pe vremea aia nu detineam acesta piesa de lux, dar aveam molinetele cu pricina. Tata mi-a spus acest secret. Daca ii spuneam mamei, povestea nu putea avea decat doo finaluri: divort sau shoricioaica!
Acu' nu mi se pare mult un Capricorn sau un Stradic, desi costa mai mult decat un tembelizor din Metro. Si recunosc, cu mandrie, ca nu posed o astfel de piesa in casa de vreo 4 ani.
Meciurile le vad la crasma sau prieteni. Unde, in cea mai mare parte din situatii injur in prima repriza si adorm la a doua. Apropos, misto golul de aseara!
Cu privire la fiabilitate, din mulinetele uzual folosite, Stradicul (FH, 2500) are deja 3 sezoane. Pescuita 98% din situatii cu textil (Fireline, Ripcord Si, PP). A capatat ceva jocuri in manivela si, parca, frana tine mai putin - cred ca s-a mai tasat pasla).
In plus, i s-a mai dus luciul ala auriu enervant!
Cam intr-o luna o scot la vanzare (fara tamburul de rezerva, ca imi mai iau una la fel).
Mai am o Daiwa Samurai de 1500. Asta am luat-o cu gandul ca tre sa fii nebun sa dai 100 de coco pe o mulineta (ce ignorant eram

). Am dat cam un sezon cu textil (naspa - Mitchel Spiderw....kk, luat de la Gipo - reduceri la 200.000 rola

). In prezent o tin in porbagaj si o imprumut prietenilor ce se minuneaza astfel de cuceririle stiintei.
Capricoarnele nu stiu ce sa zic de ele: unu e virgin si unu a fost folosit de vreo 20 de ori cu textil, dar a petrecut minunate seri pe plaja, jucandu-se in nisip. Asta e!