Revopsire voblere - preturi/procedura/etc
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Revopsire voblere - preturi/procedura/etc
le fac eu SFC, daca vrea cineva
serios 
Re: Vand Rapala J13 pentru peste mare
La ce pret le vopsesti SFC?pikeman scrie:le fac eu SFC, daca vrea cinevaserios
Arizona Dream - This Is A Film
This is a film about a man and a xxx
The man thinks
The xxx doesn't think
The xxx is mute, expressionless
The xxx doesn't think because the xxx knows everything
This is a film about a man and a xxx
The man thinks
The xxx doesn't think
The xxx is mute, expressionless
The xxx doesn't think because the xxx knows everything
10 ron / buc, rasina epoxidica ii scumpa 
Ma intereseaza pe mine ! Dupa sarbatori vedem ce si cum Mariuse. Sau cand o fi ocazia ... Nu neaparat J13pikeman scrie:10 ron / buc, rasina epoxidica ii scumpa
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Vand Rapala J13 pentru peste mare
zamfi iti fac fara nicio problema,
ca si idee , am mai facut unele de la rapala de exemplu cel albastru din poza de mai sus are un avantaj, are deja folie si o baie de acetona lasa fix folia aia curata peste care aplici vopsea alba + fluo ( eu folosesc de la Createx si au costat si alea, aduse din state) dar oricum la voblere mari ma macina epoxidul , dupa ala plang, de mocangeala poti lua un spray incolor dar mie nu imi place carpeala
plus ca risti sa ramana tot ansamblu folie vopsea in smilgherul de la somn
acu daca ai alte modele, se poate aplica folie si facuti solzii cu o pila, iese la fel, posibil se mai adauga ceva greutate, cand ai nevoie, dai MP si trimiti piesele
ca si idee , am mai facut unele de la rapala de exemplu cel albastru din poza de mai sus are un avantaj, are deja folie si o baie de acetona lasa fix folia aia curata peste care aplici vopsea alba + fluo ( eu folosesc de la Createx si au costat si alea, aduse din state) dar oricum la voblere mari ma macina epoxidul , dupa ala plang, de mocangeala poti lua un spray incolor dar mie nu imi place carpeala
acu daca ai alte modele, se poate aplica folie si facuti solzii cu o pila, iese la fel, posibil se mai adauga ceva greutate, cand ai nevoie, dai MP si trimiti piesele
Re: Revopsire voblere - preturi/procedura/etc
Ok.Merci deocamdata. Sa ai o zi buna 
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
care ai facut bre topicul asta?
nu tineam musai la reclama, dar sa fie primit
nu tineam musai la reclama, dar sa fie primit
- johnnybravo
- Moderator

nu e reclama, e o invitatie pt negocierea costurilor, imi aduc vag aminte ca am primit ceva oferta de revopsire cu 20-30ron...
asa ca aviz pt cei care stiu sa faca asa ceva, sa scrie aici care-s costurile si procedura folosita in banii respectivi
am f multe voblere dubluri ce pot fi candidate la revopsire daca raman fara sfc/ft-uri...investitii in voblere noi chiar nu mai fac, am exagerat rau in ultima vreme
asa ca aviz pt cei care stiu sa faca asa ceva, sa scrie aici care-s costurile si procedura folosita in banii respectivi
am f multe voblere dubluri ce pot fi candidate la revopsire daca raman fara sfc/ft-uri...investitii in voblere noi chiar nu mai fac, am exagerat rau in ultima vreme
am inteles
procedeul in sine dureaza aproximativ o ora, 10 lei e mocangeala dar am zis sa fac si ceva pomana
privind din perspectiva celui care a dat 30 de lei pe un vobler sau 50, normal ca pare mult
dar risipa de materiale (acetona, vopsea, epoxy) te duce linistit acolo
johnny, ai cumva adresa (de acasa) a lui calone? ca trebuie sa ii trimit niste voblere SFC de 3 ani
procedeul in sine dureaza aproximativ o ora, 10 lei e mocangeala dar am zis sa fac si ceva pomana
privind din perspectiva celui care a dat 30 de lei pe un vobler sau 50, normal ca pare mult
dar risipa de materiale (acetona, vopsea, epoxy) te duce linistit acolo
johnny, ai cumva adresa (de acasa) a lui calone? ca trebuie sa ii trimit niste voblere SFC de 3 ani
- johnnybravo
- Moderator

o am in gps dar nu stiu apartamentul
suna-l ca acu sigur il gasesti ca nu e de iesit la pesti