Revopsire voblere - preturi/procedura/etc

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

old_radu
veteran
veteran

Re: Revopsire voblere - preturi/procedura/etc

Mesaj de old_radu » 19 Dec 2012, 12:31

johnnybravo scrie:... imi aduc vag aminte ca am primit ceva oferta de revopsire cu 20-30ron...
...dar ce ai avut de revopsit , un Rembrandt , Picasso , Modigliani (asta din urma fara nici un apropo :lol:) ... sau casa scarii de la bloc ?

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 19 Dec 2012, 12:41

acum depinde si ce intelege fiecare prin revopsire. una e sa ii tragi vopsea peste ce ai, alta e sa pregatesti suprafata corect si sa ii tragi si straturile necesare de rasina :wink:
eu am lansat ceva oferte asta vara, daca nu gresesc tot pe la vreo 10 lei vb, dar avand in vedere ca potentialii clienti au renuntat, probabil ca am cerut mult :lol1:

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 19 Dec 2012, 13:27

Ghenadie scrie:acum depinde si ce intelege fiecare prin revopsire. una e sa ii tragi vopsea peste ce ai, alta e sa pregatesti suprafata corect si sa ii tragi si straturile necesare de rasina :wink:
eu am lansat ceva oferte asta vara, daca nu gresesc tot pe la vreo 10 lei vb, dar avand in vedere ca potentialii clienti au renuntat, probabil ca am cerut mult :lol1:
Si te mai miri cum fac unii avere ! Pai sa facem socoteala : 1.000 voblere revopsite x 10 RON voblerul = 10.000 ron !!!
Ca sa nu mai zic ca la 10.000 voblere se castiga ... vai mama mea !
Daca lucrezi si duminica, faci 100.000 bucati si l-ai ajuns pe Becali ! Ghenadie, G henadie vrei sa ajungi parlamentar bag seama ! :wallbash: :wallbash:
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 19 Dec 2012, 13:31

senator direct :lol: si am nevoie de fonduri :lol1:

AdrianI
senior
senior

Mesaj de AdrianI » 14 Ian 2014, 14:17

Caut pe cineva sa imi revopseasca ( contra cost) niste voblere. Este vorba de 2 buc J13 care le vreau revopsite SFC si 2 crystal vibe de 7 pe care le vreau revopsite in argintiu. Daca e cineva care face asta il rog sa ma contacteze pe privat . Voblere sunt in stare foarte buna si buna.

Scrie răspuns