Review scule noi

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Spring
veteran
veteran

Review scule noi

Mesaj de Spring » 06 Dec 2013, 09:44

Buna ziua dragi pescari. Propun un topic pentru review-uri la lansete si mulinete noi cumparate.

Cine doreste si are timp, mai ales ca e iarna, sa faca un review complet cu poze la chestii noi cumparate cu + si -, cu concluzii si rating.

Eu voi face un review la o mulineta si o lnaseta weekendul acesta.
numai bine!
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!

stefanflorin
veteran
veteran

Re: Review scule noi

Mesaj de stefanflorin » 06 Dec 2013, 14:56

iti dai seama ca fiecare o are mai mare, mai groasa si mai tare decat a celuilalt :D sunt putini cei care sunt obiectivi.
Urasc atarnatorii!

zander22
senior
senior

Mesaj de zander22 » 06 Dec 2013, 17:41

Pai sa incep eu....sunt f multumit de o lanseta de casting custom pe care o am din primavara facuta pe un blanc Phenix UMBX de 1 Oz.
Merge la perfectie cu un Revo STX gen 3 cu raport de recuperare 7:1:1. :D

Spring
veteran
veteran

Mesaj de Spring » 06 Dec 2013, 18:34

stefanflorin scrie:iti dai seama ca fiecare o are mai mare, mai groasa si mai tare decat a celuilalt :D sunt putini cei care sunt obiectivi.
se pare ca de ce ti-e frica nu scapi niciodata! :elkgrin:

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 06 Dec 2013, 19:03

Phenix K2.. TX-714MH-C , nu foarte multumit de el.... e ciudat de pescuit merge ok pe ape adanci cu 5-10 g

CTS - elite jig . foarte multumit de el. nu la fel de senzitiv ca k2-ul da e o bucurie sa il pescuiesti

Shimano Sustain 2500 .. mulineta buna la bani aia .. un fel de Stella FA

Stella FE 2500.. buna.. dar nustiu daca as mai da atatia bani pe ea

Daiwa Fuego 1500 .. multumit de ele .. folosite la clean/biban

Lamiglas Skeet Reese foarte multumit .. perfecta pt stiuca cu lingur/voblere

Berkley evo Pulse - Nemultumit .. dupa o folosire s-a rupt la mandrina un plastic.

:respekt:

Prea multi bani investiti . cred ca la anu ma cam profilez pe clean.. si o sa insist mai mult la musca. :respekt:
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 06 Dec 2013, 22:49

vrei reviewri la scule de fly ? :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 07 Dec 2013, 01:25

Shimano stella FE 2500 noua joc in manivela cica asa au toate am ramas dezamagit,jocu ala nu-l au modele de la DAIWA care costa 150$ stiu ca o sa-mi sara in cap totii fanii SHIMANO dar asta-i adevarul o fi buna o fi fiabila o fi avand wormsaft dar.... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

F&H
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de F&H » 07 Dec 2013, 02:47

Nu te impacienta Ryobi ca suntem in aceeasi situatie si se pare ca asa-i modelu'.Cand pescuiesc parca numai zgomotul acela de joc il aud si mai tremura si barca..... Crezi ca e mai suportabil sa dai cu una care sa nu aiba joc dar care sa fie chinezeasca/malaeziana??? :headbash: Ghici de ce vand Aspire JAPAN? :lol: Sunt fan Daiwa dar cumpar Shimano pt ca pana la urma se pare ca au facut cea mai buna mulineta... si nu abereaza cu preturile cum o face Daiwa care mai este si prost reprezentata la noi.Sunt de parere ca orice mulineta de la Caldia sau Stradic in sus este foarte ok cu conditia sa nu mai ne stresam atata ci sa le pescuim pana scoatem untul din ele, iar pentru cei care pescuiesc rapitori si nu vor sa investeasca in prostii sau prea multi bani recomand Caldia X sau Stradic Fi

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 07 Dec 2013, 09:25

RYOBI scrie:Shimano stella FE 2500 noua joc in manivela cica asa au toate am ramas dezamagit,jocu ala nu-l au modele de la DAIWA care costa 150$ stiu ca o sa-mi sara in cap totii fanii SHIMANO dar asta-i adevarul o fi buna o fi fiabila o fi avand wormsaft dar.... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Ai testat cumva mulineta userului @_vega_ ca eu stiu ca tu nu ai??? Ce ne mai poti spune despre aceasta Stella FE??? :mrgreen:
rapala the best vobler in the world

Spring
veteran
veteran

Mesaj de Spring » 07 Dec 2013, 10:47

Eu tocmai am cumparat o abu garcia orra s. Arata bine, pare solida dar are un frecus undeva...dar aceeasi problema am avut si cu daiwa la care a disparut dupa vreao 3-4 partide.
Am pretentia sa ma tina un sezon, oricum la cat am dat pe ea....face toti banii. Vreau sa o forjez bini di tat pana ii scartie rulmentii si pe urma sa o desfac sa vad de ce merge.

Scrie răspuns