RYOBI scrie:Shimano stella FE 2500 noua joc in manivela cica asa au toate am ramas dezamagit,jocu ala nu-l au modele de la DAIWA care costa 150$ stiu ca o sa-mi sara in cap totii fanii SHIMANO dar asta-i adevarul o fi buna o fi fiabila o fi avand wormsaft dar....![]()
![]()
![]()
F&H scrie:Nu te impacienta Ryobi ca suntem in aceeasi situatie si se pare ca asa-i modelu'.Cand pescuiesc parca numai zgomotul acela de joc il aud si mai tremura si barca..... Crezi ca e mai suportabil sa dai cu una care sa nu aiba joc dar care sa fie chinezeasca/malaeziana???
Mi-au trecut prin mana 5 Stella 2010 JDM ... niciuna nu a avut jocurile de care ziceti voi ... din ce am auzit, jocurile de care vorbiti - la rotor si la manivela le au numai unele Stella FE ... personal nu le-am vazut, dar am auzit de jocurile asta din 2 surse diferite si de incredere ... toate Stellele FE cu jocuri sunt luate de pe la nemti, nu de la Normark Romania

Eu am atat un 4000 JDM si un SFE 4000 european ... intr-adevar JDM-ul are un joc mai mic in manivela(la rotor sunt identice), dar diferenta este f mica si nu ma deranjeaza deloc ... in plus de asta JDM-ul este nou si SFE-ul este folosit cam un an(impreuna cu alte 2 mulinete) ... jocul in manivela la Stella SFE 4000 este mai mic decat jocul in manivela la un Certate 2500 2013 JDM ...
Daca nu va place Stella, luati-va Twinpower JDM ... sunt sub 1200 lei acum ... m-am jucat cu 3 mulinete diferite - sunt foarte inchegate si n-aveau jocuri ... merg mai bine decat un Certate JDM 2013 ... m-am jucat cu ambele modele simultan ...