Reparatie lanseta - spigot rupt

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 09 Mar 2007, 08:48

Cred ca o sa fac cum a zis Remus, o sa trec pe la magazinele de profil sa vad ce gasesc. Spigotul rupt era din carbon, nu e problema daca o sa pun unul de fibra de sticla ? Ala rupt este si el cilindric doar ca e mult mai gros in pereti decat un blanc obisnuit.
Nu stiu in ce masura se va modifica actiunea, lanseta e un light cu actiune parabolica, diametrul exterior al blancului in zona de mufare este de cca 4mm. Nu ma deranjeaza daca ramane dintr-o singura bucata, este loc in loganel.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 09 Mar 2007, 10:33

io cred ca daca nu reusesti sa scoti bucata aia rupta de spigot, s-a terminat cu batul ala!

De aia nu cumpat bete cu spigot!
near the beer

AxA
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AxA » 09 Mar 2007, 10:38

Pentru scoaterea bucatii rupte dai gaura central cu o bormasina buna(centrata), spiral nou sa taie perfect, cat de mare poti fara sa ataci peretele bun, dupa care in gaura infigi un holzsurub de rigips subtire ( fara sa fortezi prea mult sa se " umfle" si tragi de el cu patentul. daca nici asa nu merge continui gaura cu spiral din ce in ce mai gros si incerci sa ramai centrat....daca pana la urma strici bucata buna, asta e, o scurtezi .

Scrie răspuns