Reparatie bat rupt
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Reparatie bat rupt
Merita sa incerc sa repar o lanseta Carb-o-star Deluxe care s-a rupt in zona mufei? Se pricepe cineva, cat m-ar costa?
-
- veteran
CAUTA UN ATELIER SAU MESERIAS LA REPARAT BETE
POATE PE NET
IN BUC. NU EXISTA SA NU GASESTI
conform regulamentului pe forum nu se posteaza mesaje scrise cu majuscule, viitorul mesaj scris in felul acesta va fi sters fara avertizare.
Moderator
POATE PE NET
conform regulamentului pe forum nu se posteaza mesaje scrise cu majuscule, viitorul mesaj scris in felul acesta va fi sters fara avertizare.
Moderator
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"
-
- veteran
am avut si eu un carb-o-star si a plesnit exact in zona aia
pe langa obor (moby dick parca ii zice la magazin) mi l'am reparat... m'a costat vreo 30lei 
si mai este un magazin... apecom daca nu ma insel... pe baicului (unde a fost depozitul energofish o vreme) unde il mai poti repara
numai bine si fir intins!

si mai este un magazin... apecom daca nu ma insel... pe baicului (unde a fost depozitul energofish o vreme) unde il mai poti repara
numai bine si fir intins!
Re: Reparatie bat rupt
da se poate repara (in functie de felul rupturii) vezi ca am scris eu pe undeva cum se face . dar e mai simplu sa o dai cuiva care a mai facut si stie exact ce si cum .tito scrie:Merita sa incerc sa repar o lanseta Carb-o-star Deluxe care s-a rupt in zona mufei? Se pricepe cineva, cat m-ar costa?
uite si un link sper sa mearga ca la astea cu netul nu ma prea pricep.http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... ht=#220076
bai frate da' zelosi moderatori mai avem.stefi oprea scrie:CAUTA UN ATELIER SAU MESERIAS LA REPARAT BETE
POATE PE NET
Moderator
Cand a disparut un topic din senin, ati bagat toti capul in nisip ca strutul.
Hai sictir....mi-e jena mie de jena voastra...
domnule user attilaf, orice suparare ai avea iti recomand sa te adresezi administratorului acestui site, mesajele care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse fara avertisment.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Va multumesc pentru ajutorul acordat. Dar cred ca nu merita sa mai repar lanseta, nu va mai fi ca inainte (oricum nu-mi placea prea mult, era mai grea si avea manerul mai lung si mai incomod decat carb-o-starul de 10-30g). Daca are cineva acest model si are nevoie de ce a mai ramas din ea ,sa ma contacteze. Lanseta a fost nou nouta, abia o luasem de o saptamana si s-a rupt la prima partida.Culmea ,nu am fortat-o foarte tare. Cred ca celalalt bat carb-o-star deluxe 10-30g pe care il am a fost "cap de serie" pentru ca il folosesc de 2 ani si nu am avut probleme. Cu betele europene am avut probleme ,asa ca voi cauta ceva din state. Visez la un All Star Titanium, care din pacate nu se mai fabrica, asa ca nu-mi ramane decat sa pandesc cand iese unul la vanzare pe aici. Am avut un St.Croix pe care l-am prins in usa de la masina si am mai pescuit cu el inca vreo 20 de partide, de un an pescuieste cu el un prieten si nu are niciun fel de problema.Si de Lamiglasul UL pe care tocmai l-am vandut am fost extrem de multumit, un bat extrem de robust pentru clasa sa.
- semlecangheorghe
- veteran