discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Adriann
- veteran

Apropo daca cei din Oradea au nevoie de reparatii bete,mulinete,juvelnice,mincioage etc etc etc sa ma contacte-ze pe mp sa le las numar de tel.
-
Torescu Octavian
- senior

-
trimite-l la mine la Constanta si ti-l repar.
tel.0722322866
-
Musti
- veteran

tito scrie:Va multumesc pentru ajutorul acordat. Dar cred ca nu merita sa mai repar lanseta, nu va mai fi ca inainte (oricum nu-mi placea prea mult, era mai grea si avea manerul mai lung si mai incomod decat carb-o-starul de 10-30g). Daca are cineva acest model si are nevoie de ce a mai ramas din ea ,sa ma contacteze. Lanseta a fost nou nouta, abia o luasem de o saptamana si s-a rupt la prima partida.Culmea ,nu am fortat-o foarte tare...
Daca ai luat-o de la Arrow, cumva, merita sa incerci s-o repari la ei. In mod normal ar trebui sa beneficiezi chiar de garantie, Arrow fiind una dintre firmele care-si onoreaza, de regula, garantiile acordate.
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
-
tito
- veteran

@torescu octavian
Multumesc pentru ajutor, dar cred ca nu merita sa-l repar.
@Musti
Am luat lanseta de pe okazii, cred ca omul are un magazin de pescuit, dar nu am primit factura plus ca vanzatorul e din Arad. O sa-l sun azi sa-i spun ca s-a rupt batul, dar cred ca sunt sanse minime sa rezolv ceva.