Reconditionare linguri oscilante
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Reconditionare linguri oscilante
Salut,
Am vreo 20 de linguri modele mai vechi, Gipo, TV, Dara care s-au cam coclit/zgariat de atata pescuiala. Caut o metoda sa le argintez, eventual un atelier de argintare in Bucuresti.
Merci pentru orice sfat util!
Am vreo 20 de linguri modele mai vechi, Gipo, TV, Dara care s-au cam coclit/zgariat de atata pescuiala. Caut o metoda sa le argintez, eventual un atelier de argintare in Bucuresti.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
-
- veteran
Re: Reconditionare linguri oscilante
daca esti din Bucuresti sa sti ca eu le am facut sa arate ca noi apelind la in pescar ce il gasesti de obicei in tirgul pescarilor de pe MOSILOR LA AGVS il cheama CRISTI poreclit nu stiu de ce puscarie
-
- veteran

Pe langa acoperirea galvanica mai exista o metoda eleganta de a "tuna" linguritele cu folie permanenta. In acest fel pot fi " cuprate", "argintate" sau diverse combinatii de culori si folii holografice. Asa le-am readus la viata si isi fac foarte bine treaba.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
- George1985
- veteran
Eu le-as lasa asahoria flucus scrie:Salut,

stiam parca de o vata ceva,sau ma insel eu?!
Și pe mine m-ar interesa vreo soluție care sa le facă strălucitoare din nou. Am încercat cu șmirghel și ulei, dar degeaba, petele au reapărut.
Incearca si cu pasta de dinti, daca e doar depunere o sa iasa aproape ca noiAby129 scrie:Și pe mine m-ar interesa vreo soluție care sa le facă strălucitoare din nou. Am încercat cu șmirghel și ulei, dar degeaba, petele au reapărut.

Un sfat prietenesc și pescăresc: LASA-LE uzate de vreme și pescuit. Schimba doar ancorole (nr. 1 sau 2 cu tija scurta). Depinde ce modele de table ai, pt un spor de atractivitate le poți face câteva îmbunătățiri cu vopsea roșie - la spray. Succes
< º))))><
Salut Horia,
Lasa-le asa cum sunt. Cand mai cumpar le iau intotdeauna pe cele mai coclite.
Daca ai indoieli suna-ma sa povestim.
Lasa-le asa cum sunt. Cand mai cumpar le iau intotdeauna pe cele mai coclite.
Daca ai indoieli suna-ma sa povestim.

-
- veteran
Merci tuturor pentru idei, dar vreau neaparat sa le argintez. Mai am cateva zeci prinzacioase pe alte trei culori ( nichel, galben si cupru) asa ca astea trebuie sa fie culoare argint.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!