De unde ai cumparat folia permanenta?florin1948 scrie:image upload
Pe langa acoperirea galvanica mai exista o metoda eleganta de a "tuna" linguritele cu folie permanenta. In acest fel pot fi " cuprate", "argintate" sau diverse combinatii de culori si folii holografice. Asa le-am readus la viata si isi fac foarte bine treaba.
Reconditionare linguri oscilante
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: Reconditionare linguri oscilante
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
-
- veteran
De afara. Cea care se gaseste la noi este de slaba calitate.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
- crapmaniacul
- veteran
Horia, pe langa metodele profesionale mai mult sau mai putin la indemana (argintare, cromare etc), personal testez acum o metoda mai rapida si mai comoda si sper eu care sa dea si rezultate. Exista in comert spray-uri de vopsea cu efect de cromare, argintare sau lac cu glitter argintiu/auriu.
Lingurile obosite se slefuiesc cu un smirghel fin ptr ca vopseaua sa faca priza mai bine, se decapeaza apoi cu acetona si in final se aplica spray-ul ales intr-un strat, doua, trei si se lasa la uscat bine (3-4 zile). Daca ai putina imaginatie adaugi si putin scotch pe lingura inainte de vopsire si obtii variante chiar interesante de patternuri in final. Am prelucrat astfel ptr test 4 linguri zilele trecute si astept sa le probez live eficacitatea si talentul
.
Lingurile obosite se slefuiesc cu un smirghel fin ptr ca vopseaua sa faca priza mai bine, se decapeaza apoi cu acetona si in final se aplica spray-ul ales intr-un strat, doua, trei si se lasa la uscat bine (3-4 zile). Daca ai putina imaginatie adaugi si putin scotch pe lingura inainte de vopsire si obtii variante chiar interesante de patternuri in final. Am prelucrat astfel ptr test 4 linguri zilele trecute si astept sa le probez live eficacitatea si talentul

-
- veteran
Exista si spray-uri cu efect de cupru , argint patinat si altele dar cele cu adevarat bune sant ceva mai scumpe iar la utilizare aproape 40 % se risipeste.
La foita, unde si efectul obtinut e mult mai aproape de original, se foloseste si ultima bucatica plus ca poti obtine efecte holografice care din spray nu se pot realiza. In fine , stiti cum e : fiecare isi lauda ciocanul !
La foita, unde si efectul obtinut e mult mai aproape de original, se foloseste si ultima bucatica plus ca poti obtine efecte holografice care din spray nu se pot realiza. In fine , stiti cum e : fiecare isi lauda ciocanul !
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
-
- utilizator constant
Eu le curat pe loc in barca,cu scrum de la tigare si putina saliva . In 90 % din cazuri ies ca noi..mai ales cele argintate si cele din cupru
-
- veteran
Metodele cu scrum, pasta de dinti, bicarbonat le-am folosit si eu. Functioneaza in primii 2 ani, dupa care trebe sa cauti o metoda mai profi sa le argintezi.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!