Recomandari...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
- danielcocea
- veteran
se pare ca da...nasol a fost ca eram cu o Dacie papuc....tubul l am pus deasupra peste barci , motoare si alte muiuri ( uitand sa l asigur ).....a fost suficient sa l ridice vantul putin , si dus a fost.....motiv de cheltuiala....si nici nu mi place....ANDREI RIGA scrie:Adica vrei sa spui ca exista si mai ametiti decat mine ?

- danielcocea
- veteran
- danielcocea
- veteran
C3 este o mulineta mai mult decat ok.. un clasic in viata.
Totusi din ce mi s-a recomandat am ales Daiwa si pentru fgrana magnetica....
.... ca atare am ajuns sa am TD Luna pt naluci grele si heavy jigging.. si sunt foarte multumit de ea!
e adevarat ca este putin mai grea... dar se posate echilibra bine in ansamblu lanseta mulineta
In plus este si saltwater
Totusi din ce mi s-a recomandat am ales Daiwa si pentru fgrana magnetica....
.... ca atare am ajuns sa am TD Luna pt naluci grele si heavy jigging.. si sunt foarte multumit de ea!
e adevarat ca este putin mai grea... dar se posate echilibra bine in ansamblu lanseta mulineta
In plus este si saltwater

cred ca stai bine cu inima daca dupa intamplarea asta inca mai poti vorbi.danielcocea scrie: eeee...nu mare lucru.......mi a zburat un tub din masina......cu 3 bete (2 din o bucata)...........le am gasit dupa ce m am intors din drum 60 de km...erau in Buc pe Pantelimon...calcate de masini .....baguba maricica ....peste 1000....imi trebuie alt arsenal.....
....cumpar orice scula de salau de Dunare.......
![]()
![]()
imi pare rau de paguba ta

ca tot vorbiti aici de C3, ati desfacuto careva?? ati umblat cumva la pini??
am avut 2 abu c3 , la 2-3 partide max. le desfaceam si puneam ulei la rulmenti. trebuie sa umbli la pini daca vrei sa lansezi departe fara peruci,adiwolf scrie:ca tot vorbiti aici de C3, ati desfacuto careva?? ati umblat cumva la pini??
eu tineam 2 pini diametrali opusi trasi in exterior si perucile erau minime.