Recomandari mulineta spinning UL
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Recomandari mulineta spinning UL
As vrea sa imi achizitionez o mulineta de spinning (clean/pastrav) si nu ma pot hotari.
Ryobi zauber 1000 si daiwa exceler plus 1500.
Sau va rog veniti cu alte idei tot in pretul acesta(100 euro).
Va multumesc mult
Ryobi zauber 1000 si daiwa exceler plus 1500.
Sau va rog veniti cu alte idei tot in pretul acesta(100 euro).
Va multumesc mult
spinning la scobar
Cumpara Zauberul, este mult peste Exceler, dar sa stii ca este prea grea pt o mulineta UL. Mulinetele UL sunt de obicei pe la 200g(alea de top ajung si pe la 160)...in banii astia poti incerca un Shimano Tehnium 1000...dar are corpul si rotorul din grafit(dar la UL nu cred sa conteaza asa de mult)...sau Okumele(dar cam au toate probleme cu galetul) care sunt si in marimi minuscule...
mulineta UL
Shimano Symetre 500 FJ are in jur de 170g!
Partea proasta e ca nu are tambur de rezerva 

rapala the best vobler in the world
Sa fim seriosi . Nu poti da un gramaj la mulinete. Eventual poti sa studiezi la diferite combouri ce gramaj recomanda producatorul.
Trebuie sa echilibreze bine lanseta. Adica in zona mandrinei de unde prinzi cu mana trebuie ca lanseta + mulineta sa stea in echilibru.
Greutatea asta sub 200 de grame e orientativa.
Trebuie sa echilibreze bine lanseta. Adica in zona mandrinei de unde prinzi cu mana trebuie ca lanseta + mulineta sa stea in echilibru.
Greutatea asta sub 200 de grame e orientativa.
the angler is catching xxx, not by the lure
Symetre 500 e prea mica..parerea mea.eu am modelul vechi de 750 si e ok dar 500 nu mi-as lua,mai repede 1000
Depinde si pe ce lanseta vrei sa o pui,cel mai bine ar fi sa mergi cu batu prin magazine si sa vezi cam ce se potriveste sau sa pui alta mulineta(a altcuiva ) ca sa-ti faci o idee cam cu ce greutate se echilibreaza si apoi mai ramane sa cauti care mulineta este in plaja aceea de greutate
Depinde si pe ce lanseta vrei sa o pui,cel mai bine ar fi sa mergi cu batu prin magazine si sa vezi cam ce se potriveste sau sa pui alta mulineta(a altcuiva ) ca sa-ti faci o idee cam cu ce greutate se echilibreaza si apoi mai ramane sa cauti care mulineta este in plaja aceea de greutate