Recomandari mulineta spinning UL
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- stefanflorin
- veteran
Stiu ca asa au denumit-o cei de la DAIWA, dar acum e depasit termenul "spinning reel".Musti scrie:radzvaan scrie:Daiwa SS nu e o mulineta de spinning![]()
![]()
![]()
Ma scuzi... N-am stiut...
Parerea mea ca la UL iti trebuie o mulineta de finesse, nu un "tractoras" fara antiretur.
Cauta pe net fillmul "How to Feeder xxx with Matt Hayes"- poate te convingi...

spinning-addicted!
N-am spus ca nu e o mulineta buna (stii ca am o rezervare pentru un 1600)
), doar ca eu nu as da cu asa ceva la spinning...prefer infinit antiretur. Poate ma faceti sa-mi schimb parerea, dar cand da salaul tac-uri si manivela iti scapa inapoi, ai toate sansele sa-l ratezi. Parerea mea! 

spinning-addicted!
Mai baieti... Pe mine ma iertati, ca-s mereu pe langa...
Numai ca-s si eu curios, na... Cum faceti voi sa pescuiti la clean/pastrav la jig? Ca mi s'pare ca omul de-o dechis topicul intreba cam ce mulineta UL s-ar potrivi fix la combinatia de mai sus. Adica in principiu stiu cum se face... Ca la salau/biban, probabil... Da' eu va intreb: cum va iese jigging-ul la clean/pastrav cu mulinetele voastre cu instant antiretur? Sau mie nu-mi iese din cauza de la mulineta?
Stiu, stiu... Numai jigging-ul e spinning...
Nici eu nu folosesc SS la jig. Merg mai departe si spun ca nu folosesc SS cu monofilament... Nu stie... Dar la pescuit UL la clean si pastrav cu microvoblere pe fir textil subtire (eventual si cu oleaca de inaintas fluorocarbon), SS 700 e chiar o mulineta. De spinning...
Nu cunosc o alta, la marimea aia, care sa puna firul in x, asa cum face SS-ul, pe tamburul ei long cast si, in consecinta, nu cunosc o alta de pe care firul sa plece cu o asemenea usurinta. In lanseu, pur si simplu nu simti ca ai mulineta... Iar cand dai cu microvoblere chestia asta chiar conteaza... Si cand mai pun langa asta o frana excelenta si o rola SIC la galet, pe care o doare la basca de firul meu textil, cui ii mai pasa daca antireturul nu e instant?
In fine... Asta e doar o parere intre multe altele...

Numai ca-s si eu curios, na... Cum faceti voi sa pescuiti la clean/pastrav la jig? Ca mi s'pare ca omul de-o dechis topicul intreba cam ce mulineta UL s-ar potrivi fix la combinatia de mai sus. Adica in principiu stiu cum se face... Ca la salau/biban, probabil... Da' eu va intreb: cum va iese jigging-ul la clean/pastrav cu mulinetele voastre cu instant antiretur? Sau mie nu-mi iese din cauza de la mulineta?

Stiu, stiu... Numai jigging-ul e spinning...

Nici eu nu folosesc SS la jig. Merg mai departe si spun ca nu folosesc SS cu monofilament... Nu stie... Dar la pescuit UL la clean si pastrav cu microvoblere pe fir textil subtire (eventual si cu oleaca de inaintas fluorocarbon), SS 700 e chiar o mulineta. De spinning...

In fine... Asta e doar o parere intre multe altele...

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...