Recomandare sonar !!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Recomandare sonar !!!
Am o mare rugaminte.Pentru cei care au,au folosit sau cunosc sonarele Humminbird SmartCast RF 15 si PiranhaMax230,care din aceste doua este mai performant pentru pescuitul la spinning(si nu numai)?!!Eventual alte recomandari la un pret apropiat de cele doua.Multumesc 

-
- senior
Multumesc pentru raspuns!! Structura,obstacolele se vad ok la distanta de 30-40 m?Asta ma intereseaza mai mult decat "densitatea"si marimea pestilorfratelecelmic scrie:am o rata cu ceasde vreo 3 ani si e super. raza 30-40 m. si e beton ca nu trebuie sa te plimbi cu barca pe deasupra lor sa ii inhibi...
piranha max e si mai misto, ai pos clasica si pe aia cu rata, dar receverul e mult mai puternic si poti sa plimbi ratasi pe la 80-90 m.

-
- senior
Subtila "recomandare"si am sa tin cont de eafratelecelmic scrie:se vad ok. dar sa ai grija cu setarile si sa nu alergi dupa pesti, ci dupa praguri, gauri, structuri

-
- senior
Un Humminbird 565 ,dar nu de pe Cabelas sau Basspro.Incearca pe http://www.fishfinder-store.com/
si eu ma gandeam la 565-ul asta... are careva de 1-2 ani? experienta cu el? are acumulator extern? misca frumos real-timeul?
eu vreau pt dunare mai mult sa ma plimb, si sa vad nenorocirile pe fund... pestii nu ma intereseaza
eu vreau pt dunare mai mult sa ma plimb, si sa vad nenorocirile pe fund... pestii nu ma intereseaza
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...