Recomandare Mulineta UL

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 12 Ian 2012, 10:20

RaPpSodIq scrie:
draqdevil scrie:Pai si in ro...cere tanti de la vama 24%:D Ebay ramane varianta...paypal am,banii in paypal imi vin,de aia dureaza pana pe 25 sa ii transfer:)
Pai da, platesti vama, dar ii chilipir, gandeste-te ca eu am luat stradicul de pe ebay cu 129$-> aprox 87 lire si am platit taxe 35 de lire, deci aprox 40%. Guvernul din uk nu mai stie pe ce **** sa iti mai ia bani, am platit doar 13 lire pe o mizerie de scrisoare care mi-a sosit in posta ca a ajuns produsul la post office si ca e retinut pt plata taxei. Anul asta poate se gandesc sa ne ieie taxe si pt. aerul inspirat. In fine Ro oricum e avantajata ref la taxe - ebay, pacat ca nu toata lumea trimite in Ro. Asa ca pune mana pe ea ca ii boboc mulineta. Sau daca nu te zgarcesti la bani poti sa iei modelul FJ care ii ceva mai bun, dar nu stiu daca se justifica diferenta de pret pt rulmentul acela in plus si japan vs malaysia.
Chiar acum "scobesc" ebayul dupa ceva mulinete UL....lupta se da intre stradic si saros:))Is cam aceiasi bani!

KiD Vicious
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de KiD Vicious » 12 Ian 2012, 21:02

lucalucian scrie:http://www.totalfishing.ro/mulineta-oku ... p-984.html

nu e chiar ul mulineta da eu am folosit modelul vechi la clean, si acum am luat-o pe asta , ca pierdusem un tambur... iar acum am 3.

Frana functioneaza impecabil. Am scos si peste de 3 kg cu ea si nu m-a dezamagit. Are si rulment la galet.

Pentru cei cu buget mai mic va sfatuiesc s-o achizitionati, nu arata bine dar functioneaza foarte bine. Sau okuma zeon zn20, umpiculet mai scumpa.
Ai cumva ...asa din intamplare...un galet in plus pentru mulineta asta...al meu s-a taiat in mai putin de un an
...scuze de off-topic

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 13 Ian 2012, 07:39

SI.....FI sau FJ e japan?:D

Scrie răspuns