Recomandare Mulineta UL

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

vali stratonov
veteran
veteran

Re: Recomandare Mulineta UL

Mesaj de vali stratonov » 08 Ian 2012, 11:37

draqdevil scrie:M-am saturat sa cumpar in fiecare sezon cate o mulineta UL pana in 200 lei asa ca m-am gandit sa investesc in jur de 150$ pt una....ce imi recomandati?Ideal ar fi sa o gasesc in romania....Vreau sa aiba tambur rezerva si maxim 200 gr!
Ia uite aici:
http://www.tacklewarehouse.com/Team_Dai ... -TDFA.html

Iti iese intradevar mai mult decit cei 150$ propusi ,dar macar ai o mulineta pe "viata". :lol: :lol: :lol: :lol:
Sunt destui care sa ti-o poata aduce din SUA si la un pret bun....eu zic sa profiti de oferta ....
Fuego e defapt replica Luviasului pt. piata din SUA si are in plus tambur de rezerva ...si un pret mai bun decit pe piata japoneza. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 08 Ian 2012, 11:49

pfuuu ce pret bun !!! cine aduce marfa de pe tackle ? ca m-as baga :D

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 08 Ian 2012, 11:51

jonah scrie:pfuuu ce pret bun !!! cine aduce marfa de pe tackle ? ca m-as baga :D
Da-mi un tel. si-ti zic.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma bate si pe mine gindul de una mai ales ca se preconizeaza o comanda saptamina viitoare ... :lol: :lol:

Deci grabeste-te .... :lol: :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 08 Ian 2012, 15:43

Ovidiu...ss e cam tractorash,...techniumul e frumusel...iar fuego e de viss,dar nu o sa am asa curand suma disponibila...Pana o sa am toti banii o sa fie out of stock:( Daca e cineva sa o aduca cu juma de suma avans..poate o sa o cumpar:D

Ce alte mulinete UL mai folositi?

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 08 Ian 2012, 19:47

SS, tractorash...... as zice mai degraba Mercedes Cobra..... si stim toti de ce nu se mai fabrica Cobra....
SS700+textile 6-10lb+recuperari fara tensiune in fir (la clean)=zero peruci. Pt toate celelalte mulinete exista Mastercard!
RX6 & Daiwa SS owner!

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 08 Ian 2012, 20:46

:)) Buna descriere,dar tot ii zic pas la SS:)

Ungureanu Ovidiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ungureanu Ovidiu » 08 Ian 2012, 21:30

draqdevil scrie:Ovidiu...ss e cam tractorash,...techniumul e frumusel...iar fuego e de viss,dar nu o sa am asa curand suma disponibila...Pana o sa am toti banii o sa fie out of stock:( Daca e cineva sa o aduca cu juma de suma avans..poate o sa o cumpar:D

Ce alte mulinete UL mai folositi?
-pentru voblere oscilante/rotative mici la pastrav/clean/biban este ideala insa si pe mine ma enerveaza la culme cand dau dupa bibanei cu jiguri mici de aceea voi opta si eu ptr un fuego micutz :roll: oricum la SS nu voi renunta este un "must have" in colectia mea :wink: este de incredere, durabila, destul de usoara, are un design vintage si isi face treaba! acuma fiecare este liber sa pescuiasca cu ce vrea si in ce mod doreste, fiecare are propriul sau gust si propriul sau stil.

RaPpSodIq
senior
senior

Mesaj de RaPpSodIq » 09 Ian 2012, 02:03

@draqdevil

Shimano Stradic 1000 FI. Cu incredere ca ii redusa pe cabelas 119 $ si ii vis. Cand am luat-o mi s-a parut ca merge cam greu dar am dat la pedale 2 3 zile prin casa si e vis. Impecabila mulineta, 207 gr tambur incomparabil mai mare decat la symetre 750. Eu zic ca e o mulineta ideala pt UL. Acuma tu decizi
spinning la scobar

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 10 Ian 2012, 07:56

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 10 Ian 2012, 14:44

http://www.daiwa.de/dw/en/products_1/sp ... rows2=2000
sau
http://www.daiwa.de/dw/en/products_1/sp ... rows2=2000

Acu nu inteleg cum de aia de apa sarata (X) e mai usoara decat S? Si iar nu inteleg cum de vin astaia in RO cu preturi la 50% fata de RRP-urile de pe site-uri (Recomended Retail Price)?? Fosta Caldia X zicea "made in Japan" pe site dar nu asta am citit pe ce am pipait prin RO....
RX6 & Daiwa SS owner!

Scrie răspuns