Recomandare mulineta cast
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Recomandare mulineta cast
Multumesc Sami si Suli.....ati adus amândoi putina lumina in sat....! 

Eu ti-am impartasit doar din experienta mea personala,nu sunt vreun pescar profesionist ,sunt doar un impatimit care a pus mana pe mai multe mulinete.Sunt convins ca sunt multi alti pescari care iti pot da raspunsuri complexe.
Cred ca si Suli a vorbit tot din experienta.
Sa ne tii la curent cu mulineta pe care ai ales-o

Cred ca si Suli a vorbit tot din experienta.
Sa ne tii la curent cu mulineta pe care ai ales-o

Fir intins!
Multi stiu si nu vor sa spuna...Cu achizitia mulinetei...nu ma grabesc mai ales ca Dunarea este la cote f mari....
Multi vorbesc numai daca se isca o intriga si atunci vorbesc sa isi arate muschii,care e cel mai cel pescar 
De multe ori si daca incepe un dialog frumos si apar vreo doi de ,,se iubesc'' pe toate topicurile si deviaza de la subiect...se duce lait motivul discutiei si nu mai prezinta interes,in fine...
Lanseta o ai ?
Ne poti spune ce lanseta e?

De multe ori si daca incepe un dialog frumos si apar vreo doi de ,,se iubesc'' pe toate topicurile si deviaza de la subiect...se duce lait motivul discutiei si nu mai prezinta interes,in fine...
Lanseta o ai ?
Ne poti spune ce lanseta e?
Fir intins!
- Angler_rou
- utilizator constant
Buna intrebarea asta din urma a lui Sami 
Daca nu fac pereche buna, o sa renunti foarte repede la cast si asta nu din vina sa, ci doar din cauza unui combo nepotrivit.

Daca nu fac pereche buna, o sa renunti foarte repede la cast si asta nu din vina sa, ci doar din cauza unui combo nepotrivit.
Sa fii domn, e o intamplare, sa fii OM, e lucru mare!
Din pacate nu am nici batul de cast....
Probabil il voi alege dupa ce achizitionez mulineta....Oricum un medium heavy sau chiar heavy ,strict pentru Dunare...

Curado 51e....aici pe forum! Ce parere aveti merge pentru Dunare (jiguri 15-45gr) si pe un bat cu actiune 20-40/20-60gr?
nobody_01 scrie:Din pacate nu am nici batul de cast....Probabil il voi alege dupa ce achizitionez mulineta....Oricum un medium heavy sau chiar heavy ,strict pentru Dunare...
Acolo sa vezi bataie de cap,nu la mulineta,aici sunt variante destule

Oricum am uitat sa iti zic...o alta varianta buna ca si mulineta este Daiwa Zillion,dar nu am indraznit sa iti mai spun de ea,pentru ca voiai ceva de ,,incepator'',iar aceasta depaseste bugetul tau.O astfel de mulineta inca detin si o folosesc ca rezerva pe un bat Legend Elite pana la un oz,cu gramaje usoare.
Curado 51 nu e o mulineta de jiguri 15-45 grame.Marimea 201 e potrivita pentru plaja data de tine.
Fir intins!
Daiwa Tatula incadreaza toate cerintele tale.
Variantele propuse de Sami si Suli mi se par cele mai bune pentru cineva care doreste sa invete sa lanseze cu o mulineta de casting. Shimano Curado/Chronarch, mi se par cele mai usor controlabile, in sensul ca o setare cu 2 pini scosi este oarecum universala. Eu am facut primii pasi in ale baitcast-ului cu o Daiwa Sol si dupa parerea mea este nevoie de mai multe setari pana sa ajungi la o lansare optima.nobody_01 scrie:Un sfat pentru achizitionarea unei mulinete de baitcast, pentru un incepator....si pentru pescuit la Dunare, cu jiguri....
Un Chronarch 201 gasesti aici : http://www.rapitori.ro/forum/chronarch- ... 33107.html dar nu stiu daca mai este valabil anuntul.
Sau asta http://www.rapitori.ro/forum/vand-daiwa ... 35018.html dar trebuie sa suplimentezi bugetul alocat achizitiei.
Sper ca am putu sa-ti fiu de ajutor.