Recomandare lip grip
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Recomandare lip grip
Este un model de la Spro cu cap rotativ in bugetul tau.
Am vazut si Spro-ul, l-am postat in link-urile atasate din prima pagina. Vroiam insa niste pareri de la utilizatori, referitoare la fiabilitate, calitatea materialelor din care sunt facute falcile si mecanismul interior. Nu vreau sa dau banii pe unul facut din plastic care sa ma tina cateva partide.In zona in care merg pot folosi minciogul, nu ma deplasez astfel incat sa necesite sa-l car cu mine pe distante mari...sunt doar doua locuri din care se poate pescui. Dar mi-e mult mai util un lip grip, e mai practic.AdrianI scrie:Este un model de la Spro cu cap rotativ in bugetul tau.
Mai exista si unul de la savage gear doar ca un pic mai scump si mai greu de găsit prin magazinele online
spor
spor
Eu il am de un an si jumate si este ok. Materialele din care este realizat sunt de calitate.tito scrie:Am vazut si Spro-ul, l-am postat in link-urile atasate din prima pagina. Vroiam insa niste pareri de la utilizatori, referitoare la fiabilitate, calitatea materialelor din care sunt facute falcile si mecanismul interior. Nu vreau sa dau banii pe unul facut din plastic care sa ma tina cateva partide.In zona in care merg pot folosi minciogul, nu ma deplasez astfel incat sa necesite sa-l car cu mine pe distante mari...sunt doar doua locuri din care se poate pescui. Dar mi-e mult mai util un lip grip, e mai practic.AdrianI scrie:Este un model de la Spro cu cap rotativ in bugetul tau.
Il ai, de cat timp? Cum sta la capitolul fiabilitate?silviu_ms scrie:Mai exista si unul de la savage gear doar ca un pic mai scump si mai greu de găsit prin magazinele online
spor
Nu îl am încă din singurul motiv ca nu l-am găsit pe stoc la magazinele online, mai astept pana la primavara poate apare pe undeva daca n îl iau de pe ebay, aprox 50 euro
Cel mai bine ar fii sa renunti sa iti cumperi un grip cu 200 de ron si sa mergi la practiker sa cauti ceva manusi cauciucate in interior si le prinzi frumos de opercul , sunt ceva manusi la 5-10 lei maxim , de restu 190 iti cumperi naluci ....
O idee buna, partea proasta e ca inca nu-mi permit un valet care sa-mi bage manusa in mana in timp ce am in carlig o stiuca de peste 3 kg :) . Cred ca un lip grip mi-ar fi mult mai util, e mai practic decat manusa...cat despre naluci, nu mai cumpar, tocmai incerc sa le vand pentru a-mi lua un lip grip. Oricum, multam de sfat.tibi101 scrie:Cel mai bine ar fii sa renunti sa iti cumperi un grip cu 200 de ron si sa mergi la practiker sa cauti ceva manusi cauciucate in interior si le prinzi frumos de opercul , sunt ceva manusi la 5-10 lei maxim , de restu 190 iti cumperi naluci ....
De un minciog cu plasa cauciucata ce zici?
Zic ca nu ma ajuta. In locul in care pescuiesc cel mai util e lip grip-ul, cu minciogul ranesc pestele.dumi_id scrie:De un minciog cu plasa cauciucata ce zici?